Nejlepší byly kolegové a atmosféra ve firmě. Moc příjemné bylo i nové a moderní pracoviště a super benefity..
Změny se dějí opravdu velmi rychle a často, navíc na ně zaměstnanci nemají téměř vliv. A mít spolehlivého a sympatického nadřízeného je štěstí (bohužel si je nemůžete vybrat).
Skvělý kolektiv lidí, kteří uměli podat pomocnou ruku při každém řešení problému. Benefity na úrovni velkých společnosti.
Stejný plat, několik let nám nebyl platový výměr navýšený. Dále stravenky v minimální hodnotě, nemožnost pružné pracovní doby a povinná hodinová obědová pauza.
Vedení - neuprimnost, faleš, neloajální jednání se zaměstnancem, . slibovani nesplnitelnych věci např. Přidání peněz. Pokud nejste kamarád není šance o postup na jinou pozici. Pokud jste vlezly máte šanci se stát i novým synem. Plat má lepší i pokladní v lidlu. Nedoporučuji
Jak by mi to sedlo ve společnosti DHL Express (Czech Republic) s.r.o.?
Příspěvky na jazykové kurzy
Homeoffice
Nabízí mnoho pozic pro absolventy
Přístup nadřízeného (jde jen o to, s kým jste kamarád, je úplně jedno, co umíte)
Platové ohodnocení
Nízká hodnota stravenek (až poloviční oproti jiným firmám)
Komunikace na oddělení i napříč firmou.
Nejasné pracovní postupy, nikdo neví, co je správně.
Stravenky jsou plně hrazené zaměstnavatelem, oproti běžným praktikám, kdy zaměstnavatel přispívá pouze 55% a zbytek je strháván z výplaty zaměstnance.
Pracovala jsem jako part-time celní deklarantka Exsportu a byla jsem spokojená, fajn kolegové, nejlepší a férový nadřízený, klasické benefity (stravenky, multisportka, cafeterie), přijemná atmosféra
Určitě by šlo trochu zvednout mzdu, na to jak je DHL velká firma myslím si že by zvládla svým pracovníkům to zlepšit
Neformální pracovní atmosféru
Podle firemní kultury se všichni tykají, je tam sice určitý dress code, ale džíny a tričko do práce jsou v pohodě, žádný nátlak "formality", cítila jsem se tam skvěle
Práci v mezinárodním prostředí
DHL je mezinárodní společností, takže se tam dá setkat s mezinárodním prostředím (zaleží na oddělení)
Vyšší a top management je skupina neschopných lidí, kam se člověk dostane přes známost a ne pro schopnosti.
Absolutní nezájem o své podřízené. Jste pouze číslo.
Chce to vyházet ty lidi co jsou tam skoro 20let a dosadit tam lidi, kteří vědí co dělají.
Zaujala / nezaujala vás firma DHL Express (Czech Republic) s.r.o.?