DHL Express (Czech Republic) s.r.o. image

DHL Express (Czech Republic) s.r.o.

Poštovní a kurýrní činnosti

kOMUNIKACE SUPER
Napsáno:červenec 2020

V době,kdy jsem tam působil já (1998 - 2011), se v divizi Expres sešla parta celkem slušných a krásných lidí,kteří věděli ,čeho a jak chtějí v oblasti přepravy balíkových a kusových zásilek dosáhnou, samozřejmě k tomu měli vytvořené kvalitní podmínky...Samozřejmě, ne vždy vše bylo růžové, také nastaly dny,kdy se nedařilo, ale vždy se hledalo východisko, jak vše zvládnout...V závěru mého působení se trošku situace komplikovala vlivem nekompetentních rozhodnutí zvenčí, které byly v rozporu s naší českou mentalitou a českým prostředím a ne všechna rozhodnutí byla dle mého názoru účelná a prospěšná....
Právě to přizpůsobení se českým podmínkám a mentalitě...Cizinec ne vždy vše potřebné chápe a rozumí tomu....

Aspoň v době a v divizi, ve které jsem pracoval, se v podstatě denně vyskytovaly problémy, které v návaznosti na kvalitu servisu doručování zásilek nesnesly odklad a musely být operativně řešeny v souvislosti s finální spokojenosti klienta....

Příjemné pracovní prostředí
Kvalitní tým, který si rozumí a táhne za jeden provaz a který pracuje v nadstandartních podmínkách vybavení - to je to "příjemné pracovní prostředí"- ale i tak je nutno si jej vytvořit, samo nikdy nic nevznikne....
Napsáno:červenec 2020

Byla to skvělá práce, která mě bavila a slušný plat. Jen mě mrzelo přestěhování kanceláře, což pro mě znamenalo komplikovan jsi dojíždění. Když jsem pak po rodičovské chtěla zpět. Na zkrácený úvazek by se mi práce již nevyplatila a bohužel by i dojíždění bylo časově náročné. Ale kdyby byla kancelář dostupnější rozhodně bych se na pozici ráda vrátila.
Občasné neférové chování kolegů, ale to je myslím všude že se najde někdo kdo svou práci fláká.
Napsáno:srpen 2019

Multisport, stravenky, flexibilní doba, homeoffice, sickness
výše mzdy
Napsáno:srpen 2019

Jak by mi to sedlo ve společnosti DHL Express (Czech Republic) s.r.o.?
Čím vic se člověk nadre tam i tím má více peněz. Čím víc pracuje tak tím má i větší plat
Jedna osoba si myslí že je něco a přitom není nic. Říká co kdo má dělat
Napsáno:květen 2019

Benefity, příplatky, příspěvek na PF, stravenky
Napsáno:květen 2019

Firemní kultura, spolupráce s kolegy. Značka která má ve světě obrovské jméno. Jednání na rovinu. Všichni si ve firmě tykáme.
Napsáno:březen 2019

docela pružná pracovní doba (kromě uzávěrek) - podle domluvy s nadřízeným, možnost vyřídit si nepracovní věci i během pracovního dne, fajn kolektiv, fajn team buildingy
Možnost vzít si pouze 1 home office týdně a ještě k tomu jen v úterý, středu, nebo čtvrtek. Nemožnost vzít si dovolenou v době uzávěrky.
Napsáno:březen 2019

Velmi dobra domluva s nadrizenym,vychazi mi vstric,jsem spokojena s platem,naucila jsem se hodne novych veci,kt.urcite uplatim i jinde
Jsem spokojena....ale urcite by se mi libilo,kdybych si nemusela nadelavat hodiny na studium na VS😉
Napsáno:únor 2019

dotované jídlo, kurzy AJ
mnohem lépe ohodnotit a motivovat zaměstnance
Napsáno:únor 2018
Zaujala / nezaujala vás firma DHL Express (Czech Republic) s.r.o.?