V Rohlik.cz jsem začal pracovat před pěti lety a za tu dobu se firma posunula neuvěřitelným tempem kupředu. Nejen, že stále rosteme, ale spolu s firmou rostou i její zaměstnanci a firemní kultura. Já sám to pozuruji nejen na sobě ale také u některých svých kolegů. Během těch pěti let jsem se několikrát posunul v organizaci nahoru, získal mnoho zkušeností a navíc mám možnost využít i firemní akademii a nadále se vzdělávat. Většina kurzů je zdarma a co není, tak stojí pakatel. Růst tu může úplně každý a to je na tom to skvělé! Navíc spousta benefitů ve formě Multisportky, slev na našem eshopu nebo třeba poukazy na nákupy v Alze, Benu, Ikea apod. :-)
Časem, jak Rohlik roste, tak pomalu odbourává i negativa, která se s ním dříve táhla - např. špatná komunikace ve firmě (špatná inormovanost napříč týmy). Benefity by mohly být také pestřejší - je spoustu benefitů, které jiné společnosti dnes nabízí jako takový běžný základ, dají se odečíst z daní, ale Rohlik je bohužel nenabízí. Na tom by mohl určitě ještě zapracovat. :-)
Není potřeba mít extra zkušenosti v oboru, aby mohl člověk začít pracovat v Rohlíku. Stačí být zapálený do práce, být cílevědomí a mít selský rozum. Zbytek se tu člověk rychle naučí. :-)
Práci v mezinárodním prostředí
Možnost dostat se i na zahraniční filiálky jako expert user (člověk, který školí kolegy v nově otevíraných zemích) nebo přímo jako zaměstnanec.
Možnost prosadit své nápady, nadřízený vyslechne jakýkoliv nápad. Peníze vždy na minutu včas na účtě, vše proplaceno jak má být. Práce sice naročná se spoustou úkolů, ale pokud si člověk umí zorganizovat čas, není sebemenší problém.
Chtělo by to někdy trochu pružnější a rychlejší rozhodování. Pravomoce příliš rozmělněny mezi spoustu lidí.
Jak by mi to sedlo ve společnosti Rohlík.cz (VELKÁ PECKA s.r.o.)?
S kolegy na svém oddělení, jsme skvělý tým, ve kterém je velmi dobrá spolupráce a také komunikace. Celkově i na našem skladě jsou fajn lidi, jen ne se všemi se jde vždy domluvit a spolehnout se na ně. Stává se že některé informace jdou i mimo mě, ač jsou ro mě opravdu podstatné. Nicméně jsem s prací jako takovou velmi spokojen.
Tak nějak jsem to shrnul v předchozí otázce. Vše je vždy hlavně o lidech a kolektivu.
Ne, jsem tam kde chci být. Překážky se řeší jako výzva.
Díky velkému přesahu pracovních procesů - od příjmu po logistické procesy, se hledají stále optimální řešení nebo technologie pro zlepšování všech procesů. Ať už je to o záznamech, aplikacích, způsobu přepravy, vystavování výrobků nebo hledání nových způsobů prodeje našich výrobků. Odvedená práce/výsledek je vidět okamžitě. Nečekáte tak dlouhé měsíce na zpětnou vazbu, výsledek svojí práce vidíte okamžitě.