STUDENT AGENCY k.s.

Činnosti cestovních kanceláří

Volnost práce, ale ve firmě je spíše výjimkou, má pozice je velice specifická
Organizace práce mezi odděleními, chaotické řízení, žádné viditelné směřování, zanedbatelné benefity, vedení tápe
Napsáno:listopad 2023

Kolegové
Mzda Nadřízený Práce za ostatní oddělení
Napsáno:červenec 2023

STUDENT AGENCY k.s. image 1
STUDENT AGENCY k.s. image 2
STUDENT AGENCY k.s. image 3
STUDENT AGENCY k.s. placeholder+9

Nejlepší byl kolektiv, byla to parta skvělých kolegů a taky mě má práce moc bavila
Ve vedení byli většinou mladí lidé, kteří své práci ani moc nerozuměli, zaměstnavatel si nevážil zaměstnanců, kteří u něho pracovali léta, úplně jim bylo jedno jestli je tam člověk měsíc nebo pět let, proste v tom nezájem. Benefity úplně o ničem. Motivace ze strany zaměstnavatele žádná.

Příležitost využít cizí jazyky
Se Student Agency cestuje moc cizinců, ja osobně hodně využila němčinu i angličtinu.

Pružnou pracovní dobu
Zaměstnanec ma sice dané směny, ale většinou je v práci úplně jinak než je naplánováno. Někdo onemocní, vypadne, hned koordinátor vola a potřebuje obsadit volnou směnu.
Napsáno:únor 2022

Někteří kolegové jsou schopní a chápou jak má moderní firma fungovat, bohužel management to mnohdy směřuje jiným směrem.
Malá mzda za to co člověk dělá a tedy problém najít nové kvalitní lidi a tedy nedostatek lidí. Velká fluktuace lidí. Firma je orientovaná na zákazníka, zaměstnanec ji nezajímá a s tím souvisí přístup zaměstnavatele. Ořezané benefity, HO spíše vyjímečně i v dnešní kovidové době, přestože by všichni mohli pracovat z domu. Osobní ohodnocení se strhne když se znelíbíte. Na školení spíše zapomeňte. Open source software kde je to možné. Trošku chaotický vývoj.
Napsáno:listopad 2021

Jak by mi to sedlo ve společnosti STUDENT AGENCY k.s.?
Kolegové byly ok,
Nadřízená byla arogantní, sama nedodržovala, co vyžadovala (telefony v pracovní době, dress code) a měla své "oblíbence".
Z oddělení:Zákaznická podpora
Napsáno:srpen 2020

Možnost se kariérně posunout. Získání zkušeností v atraktivním oboru. Možnost cestování do zahraničí.
Nevyjasněné kompetence. Minimální možnosti dalšího vzdělávání a rozvoje.
Napsáno:říjen 2020

Naucil jsem se neduverovat neblizsim nadrizenym
Neodbornost vedeni
Napsáno:červenec 2020

Kolegové z první linie na kterých tato firma stojí ... zbytek nestojí za řeč
Byrokracie, vedení společnosti, nesmyslná pracovní doba při které nestihnete vlastně krom práce nic dalšího, peníze nezajímavé a systém provizí velmi nevýhodně nastavený .
Napsáno:květen 2020

Kolektiv
Finanční ohodnocení Finanční bonusy Náročnost práce Neproplacení přesčasů
Napsáno:květen 2020

Tato firma je výborná pro mladé lidi, které nastartuje perfektně do jejich dalšího profesního života. Strávit zde ale celé mládí nebo dokonce i střední věk, tak to je opravdu nesmysl. Oceňuji možnost naučit se spoustu nových věcí za poměrně krátkou dobu, práce vás naučí i analytickému myšlení a komunikaci s lidmi. Nevýhodou je, že při kariérním posunu vás čeká spíše větší dřina za minimální platový posun. Existenční riziko firmy tam bohužel také nějaké je.
V určitých obdobích roku jsou to výplatní termíny, kdy nevíte, zda-li výplata přijde k 20. nebo třeba i k 30. dni v měsíci, a to může být pro mnohé zaměstnance velký problém! Na některých pracovištích panuje určitý typ "rivality", kdy když se zavedené skupince zaměstnanců od začátku nelíbíte, tak vás zkrátka mezi sebe nikdy nepustí a Vás to nejspíše donutí k ignoru hned na začátku a nebo posléze i k odchodu. Někteří vrcholoví manažeré by po letech asi měli zvážit kapitulaci a netopit tak zbytečně svá jinak fungující oddělení nesmyslnými rozkazy!
Z oddělení:Zákaznická podpora
Napsáno:říjen 2019

Zaujala / nezaujala vás firma STUDENT AGENCY k.s.?