SoftwareONE Czech Republic s.r.o.

Vydávání softwaru

Globální zázemí, lokální flexibilita.
Na trhu není dostatek lidí, klidně bychom mohli růst rychleji.

Rozmanitou práci
Je tu rozmanité spektrum zákazníků co do velikosti, zaměžení nebo segmentu. Typy projektů jsou od jednoduchých a jednorázových až po dlouhodobé supportní kontrakty u zákazníků s komplexní infrastrukturou. Prolínají se dodávky s využitím globálních i lokálních služeb a kompetencí.

V rámci IT platí dvojnásob že kdo chvíli stál už stojí opodál. Učit se novým věcem je nezbytnost a zde je to dáno i zaměřením a profilací služeb. Témata jako např. enterprise prvky datového centra, hybridní infrastruktura, cloudové služby předních světových vendorů, bezpečnost, compliance, governance atd. se opakovaně otevírají u většiny zákazníků.
Napsáno:únor 2020

Je to mezinárodní firma, ale s duchem lokální firmy (v tom pozitivní). Zaměstnanci mají velkou důvěru - ať se týká pracovní doby, práce z domova a podobně. Je to tu vhodné jak pro lidi na začátku kariéry, tak pro seniorní lidi, kteří si uvědomují, že žijí jenom jednou a chtějí mít reálný worklife balance.
Firma je málo známá mezi potenciálními zaměstnanci.
Napsáno:srpen 2018

SoftwareONE mi dává možnost rozvíjet se jak po pracovní, tak po osobní stránce, a to především díky svělému týmu a vedení. Flexibilní pracovní doba, důvěra a možnost skloubení pracovního a osobního života.
Vždy je co zlepšovat, cením snahu a zájem ze strany zaměstnavatele
Napsáno:únor 2020

U této firmy máme ještě 2 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma SoftwareONE Czech Republic s.r.o.?