Férovost, obor činnost s velkým přesahem na ekologii, vztahy uvnitř firmy, nasazení a loajalita kolegů, ...
Občas složitější vnitrofiremní komunikace a dávání dostatečných priorit na některé strategické projekty
Práci, co dává hlubší smysl
Výsledkem práce lidí z JRK je lepší ekologie, méně odpadů. A to má velký smysl.
Neformální pracovní atmosféru
Lidi v JRK silně spojuje společný životní postoj a to ekologii a práce pro méně odpadu. Díky tomu je tam silný týmový duch a loajalita k sobě navzájem i ke společnosti jako takové = velmi přátelské prostředí.
Vzájemný respekt lidí.
Akceptace, že máme společný cíl a i když to "není pro mne", ale vyžaduje to moje znalosti, kolegové pomůžou.
Volná pracovní doba, opravdu flexibilní na maximální úroveň, pokud to nekoliduje s prací.
Práce, která dává celospolečensky a enviromentálně smysl.
Platové ohodnocení bylo nízké oproti možnostem jinde za stejnou/podobnou práci.
Společnost na svoji velikost velmi pomalu přijímá změny.
Modernější přístup k práci / orientace na vývoj procesů byl podle mého názoru nedostačující nebo minimálně pomalejší, než by bylo vhodné.
Nerovnost ve vybavenosti a wellfare jednotlivých poboček.
Práci, co dává hlubší smysl
Protože ve společnosti výsledkem práce je zlepšení situace s odpady ve městech a inteligentní environmentálně smýšlející člověk motivovaný tímto směrem bude spokojen.
Neformální pracovní atmosféru
Protože společnost vnitřně funguje s neformální pracovní atmosférou.
Zaujala / nezaujala vás firma JRK Česká republika s.r.o.?
U této firmy máme ještě 2 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?