T - CZ, a.s.

Výroba komunikačních zařízení

Dobrá praxe pro absolventy. Celkem volná pracovní doba. Bez zbytečného stresu. Bez hlubšího firemního know-how, takže je snadné zkoušet a zavádět nové technologie. Nové vedení s nadějí lepší organizace dění ve firmě.
Zavádění restriktivní politiky napříč firmou. Celozávodní dovolená.Výkaz práce formou excelovské tabulky. Rovnostářské platy, které neodrážejí schopnost pracovníků. Nedostatek a nízká úroveň odbornosti většiny spolupracovníků a nadřízených. Diletantství správců sítě. Ne příliš dobrá komunikace vedoucích pracovníků směrem k podřízeným. Nekonečné porady vedoucích pracovníků. Špatná koordinace mezi různými úseky. Část kanceláří přímo sousedí s dílnou kde běží hlasité stroje. Většina konstrukčních a vývojových pracovišť typu open-space, 5-8 pracovních míst.
Napsáno:leden 2019

Oceňuji pohodu na pracovišti. Závodní jídelnu.
Skoro žádné benefity. Nižší plat než jinde. Politika firmy. Autismus nadřízených. Bez jazykových kurzů. Nepořádek v postupech.
Z oddělení:Výzkum, vývoj
Napsáno:leden 2019

- Práce která mě baví když právě není nátlak na termíny - Závodní stravování - Někteří lidé ve firmě
- Moje pozice není pro někoho kdo chce pohodu/klid na pracovišti a po konci pracovní doby mít v pohodě psychiku - Lidé z vývoje a technologie jsou neustále zaneprázdněni vývojem nové stanice a nemají čas na řešení problému a vylepšování aktuálně vyráběné stanice která je jedna z hlavních příjmů této firmy - V případě problémů u zákazníka stále platí ve firmě "Za všechno může kontrola kvality" (obzvlášť u pracovníků výroby) - Řešení problému dočasnými věcmi které z dlouhodobého hlediska nemají smysl - V některých měsících (hlavně ke konci roku) enormní nátlak ze všech stran na stíhání termínů které jsou někdy prakticky nereálné a tudíž pořádná zátěž na psychiku. - V některých dnech se člověk nemůže ani pořádně soustředit na svoji práci bez toho aby nebyl vyrušen nějakou další věcí která "spěchá". - Odcházejí lidé kteří se snažili vylepšit a pomoct výrobě i kontroly kvality. Nyní prakticky nejsou ve firmě lidé ke kterým se obrátit v případě nějakých problémů - Nižší plat než jinde na stejné pozici - Některé porady na kterých se stejně nic nevyřeší - Lidé kteří dokážou zkazit zbytek pracovní doby - Střediska v některých situacích nespolupracují i když by měli - V případě vrácení vadného produktu jsou u některých zaměstnanců výroby zbytečné připomínky
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:listopad 2021

To co jsem delal mě bavilo
Vztah vedeni k zaměstnancům
Napsáno:září 2020

V T-CZ mi nejvíce vyhovuje, když mám prostor pro své myšlenky na vývoji. To, že to zabere nějaký pracovní čas, plně akceptují.
Je smutné, když se najdou emancipovaní kolegové, kteří si myslí o sobě své. A zejmé tehdy, když se jim povede "nakazit" další kolegy, zejména ze své kanceláře. Pak je těžká týmová spolupráce. A schazovat následné problémy na nadřízené, pak není férové jednání.
Z oddělení:Výzkum, vývoj
Napsáno:únor 2019

Kladem je rozhodně pracovní tým, který je velmi kvalitní a na vysoké úrovni. Přímý nadřízený si velmi zakládá na férovém jednání, podpoře zaměstnanců a dobré pracovní atmosféře. Otázkou je nový výkonný ředitel, u kterého zatím není jisté, co očekávat a jak moc se na jeho sliby spoléhat, jak a kam bude společnost směřovat.
Navýšení platů - řada kvalitních zaměstnanců odchází z tohoto důvodu, aby uživili rodiny. Více kvalitních zaměstnanců, kteří zapadnou do týmu. Více benefitů a lepší personální řízení.
Napsáno:květen 2018

Napsáno:duben 2018

Vedeni vyrobz
Z oddělení:Nákup
Napsáno:červen 2018

U této firmy máme ještě 3 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma T - CZ, a.s.?