Dentsu Czech Republic s.r.o.

Marketingová agentura - online a offline marketing

Velmi přátelská atmosféra mezinárodní společnosti, motivující prostředí, šikovní kolegové, experti ve svých oborech, od kterých se muhu každý den učit.
Fakt mě nic zásadního nenapadá.
Napsáno:srpen 2024

Skvělá parta kolegů a kamarádů, štědré benefity a platební podmínky, krásné pracovní prostředí, možnost Home Office a další. Určitě všem Dentsu doporučuji.
Vše je zde v pořádku.
Napsáno:srpen 2024

Přístup vedení, benefity - přes 30 dnů volna, vzdělávání a zajímavé workshopy. Možnost růstu :)
Zlepšit interní komunikaci a spolupráci mezi odděleními.
Napsáno:září 2022

Skvělý kolektiv, benefity, spolupráce s velkými značkami
Napsáno:srpen 2025

Skvelý kolektív
Slabý výskum, inovácie a procesy
Napsáno:srpen 2025

Práce v dentsu mě fakt baví. Máme tu spoustu zajímavých klientů – jak známé lokální značky, tak velké globální hráče. Na práci je super, že mám prostor přicházet s vlastními nápady a opravdu ovlivňovat, co a jak děláme. Nejvíc si ale cením lidí kolem sebe. Jsou inspirativní, zkušení a ochotní se podělit o know-how – ať už jde o tradiční média, digitál, sociální sítě, nové technologie, data nebo teď čím dál víc i AI. Je to prostředí, kde se člověk pořád učí něco nového a zároveň má pocit, že dává smysl, co dělá.
dentsu je velká firma a tak jsou některé procesy zdlouhavé, stejně jako administrativa s tím spojená.
Napsáno:červenec 2025

Respekt k zaměstnancům, flexibilita a ohled k individuálním potřebám lidí.
Napsáno:červenec 2025

Oceňuji otevřenou komunikaci, možnost pracovat na smysluplných projektech a hlavně pracovní prostředí, které mi poskytuje vše, co potřebuji.
Nic mě nenapadá.
Napsáno:květen 2025

Je zde možnost home office, ale do kanceláře chodím ráda kvůli skvělé partě a příjemnému pracovnímu prostředí. Nabízí řadu školení a příležitosti profesního růstu. Vedení si názor vyslechne. Nejvíc individuální přístup, jaký jsem zažila - například v týmu mám tři kolegyně na částečný úvazek (50/75/80%).
Je to korporát :-), je potřeba se připravit na to, že na něco budete potřebovat vyplnit formuláře a některé věci trvají dlouho, ale na druhou stranu má to svůj řád.
Napsáno:září 2024

Pokud uvažujete o práci v Dentsu, určitě vás potěší, že se tam opravdu starají o své lidi. Nabízí flexibilní pracovní dobu, možnost práce z domova, a navíc až 34 dní volna ročně. K tomu přidejte podporu duševního zdraví, firemní fitness centrum, lekce jógy, a dokonce i kuchaře, který připravuje jídla přímo na pracovišti. Zní to jako místo, kde se práce může stát příjemnou součástí života, a ne jen povinností.
nic neníc
Napsáno:srpen 2024

Zaujala / nezaujala vás firma Dentsu Czech Republic s.r.o.?