Prodejny
Centrála
Distribuční centra a Albert Online
Distribuční centra a Albert Online
Možnost práce při studiu+9

Albert Česká republika, s.r.o.

Maloobchod s převahou potravin

V Albertu jsou zaměstnanci hrdí na svoji práci, protože jejich cílem je pomáhat Čechům jíst a žít lépe. O zákazníky se stará přes 20 000 zaměstnanců, kteří pracují ve více než 330 prodejnách, ve třech distribučních centrech a v centrální kanceláři v Praze. Důležitými hodnotami je týmový duch a smysl pro humor, který je jednou z jejich firemních hodnot. V Albertu podporují zdraví svých kolegů a vyváženost mezi pracovním a osobním životem.

Naplnuje mě práce , kterou dělam. Albert mě umožnuje se posouvat a učit se novým věcem. Můj nadřízený je mě příkladem a ráda od něj přebírám zkušenosti.
Není nic , co bych zde musela psát. Když nejsem spokojena , vždy si to vyřeším nebo pořeším :-D jsou to maličkosti.
Napsáno:leden 2024

Albert jako celek považuji za solidní společnost a věřím v jeho budoucnost. Věřím v hodnoty, které zastává a které se skutečně snaží prosazovat - směrem k zákazníkům i zaměstnancům. Jako v každé společnosti velmi záleží na konkrétním oddělení. Někde je práce více stresující.
Albert je korporát se všemi mouchami, které to přináší. Na jedné straně silná a stabilní společnost, ale často nedostatečně nepružná se složitou strukturou.

Tým na prodejně

Tým na prodejně

Tým na centrále

Tým na centrále

Tým v distribučních centrech a ve skladech pro Albert Online

Tým v distribučních centrech a ve skladech pro Albert Online

Skupin mladých Alberťáků v naší Zero Food Waste kantýně+9

Oceňuji zájem o zaměstnance , stravovací a spotrovní benefity, zdravotní preventivity ,vitamíny apod.
bližší spojitost s vrcholovým vedením
Napsáno:leden 2024

benefity, profesní růst, výborný kolektiv
Napsáno:leden 2024

Jak by mi to sedlo ve společnosti Albert Česká republika, s.r.o.?
Home office po dohodě s nadřízenou Benefity Kolektiv
Napsáno:leden 2024

Flexibilní pracovní doma, možnost kariérního růstu, férové ohodnocení, možnost dalšího vzdělávání, perfektní firemní kultura
Občasné až moc dlouhé hledání cesty nových věcí na úkor podpory základních potřeb (nutností) firmy
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:leden 2024

Oceňuji možnost práce home office, možnost pracovat s novými systémy v rámci společnosti (jako první v retailu nebo i v ČR). Albert nabízí zaměstnancům mnoho benefitů peněžných i nepeněžných, výhodnější nákup ve svých prodejnách apod.
Albert nenabízí zaměstnancům možnost vzdělávání (např. jazyků) v rámci zaměstnání, pouze v tom zaměstnance pasivně podporuje (např. SEDUO aplikací apod.). Vzhledem k tomu, že se jedná o nadnárodní společnost měl by podporovat jazykové vzdělávání.
Napsáno:leden 2024

Den zdraví na centrále Albert každý rok Seduo kurzy, multisport karta, masáže na centrále
Napsáno:leden 2024

Přístup k zaměstnancům, náš úspěch tvoří lidé, férové jednání na všech úrovních managementu, charitativní činnost, edukace dětí zdravá pětka, zaměření na lepší stravování obyvatel této země, vybudovat nejlepší obchod v každém městě
přílišná administrativa, nový SW Profact nám moc nepomáhá, tak jak bylo očekáváno. Možná by bylo dobré, se zeptat lidí na nejnižších pozicích, jak se s jim s tím novým SW Profact pracuje.

Home office Benefity
navýšení mzdy
Napsáno:leden 2024
Zaujala / nezaujala vás firma Albert Česká republika, s.r.o.?