Prodejny
Centrála
Distribuční centra a Albert Online
Distribuční centra a Albert Online
Možnost práce při studiu+9

Albert Česká republika, s.r.o.

Maloobchod s převahou potravin

V Albertu jsou zaměstnanci hrdí na svoji práci, protože jejich cílem je pomáhat Čechům jíst a žít lépe. O zákazníky se stará přes 20 000 zaměstnanců, kteří pracují ve více než 330 prodejnách, ve třech distribučních centrech a v centrální kanceláři v Praze. Důležitými hodnotami je týmový duch a smysl pro humor, který je jednou z jejich firemních hodnot. V Albertu podporují zdraví svých kolegů a vyváženost mezi pracovním a osobním životem.

Můj zaměstnavatel dokáže ocenit, že sice nejsem děvče v rozpuku mládí, ale jsem vycepovaná a umím vzít za práci. Pracovité a loajální lidi dokáže ocenit a vždy si najde cestu, jak se jim nějak odvděčit. Nadřízení se snaží být v co nejširším kontaktu s podřízenými a pomáhají operativně řešit vzniklé problémy či komplikace. Věrnost se rovněž cení.
Vím, že dělají co mohou, ale stále je ještě co zlepšovat hlavně co se týká vybavenosti technologiemi a pracovními pomůckami a také by se vybavenost prodejen a pracovišť měla konzultovat hlavně s těmi, co s tím a v tom musejí pracovat. Někdy mi připadá, že to navrhoval někdo zcela odtržený od reality. Jeden příklad za všechny - na konci pojízdného pásu na zboží u pokladen je jakási zábrana, která by měla asi přihrnovat zboží k pokladní nebo nevím, proč to tam je. Praxe ovšem vypadá tak, že pokladní musí být neustále ve střehu a zboží před touto "vychytávkou" zachraňovat, jinak hrozí v zúženém profilu rozmačkání a zničení zboží či padání lahví s nápoji a jiného zboží na zem. Zákazníci většinou nemají dost předvídavosti a představivosti a důvěřivě využívají celou šířku pásu a pak je s tím mrzení.
Napsáno:květen 2018

Tým na centrále

Tým v distribučních centrech a ve skladech pro Albert Online

Tým v distribučních centrech a ve skladech pro Albert Online

Skupin mladých Alberťáků v naší Zero Food Waste kantýně+9

Pokud máte zájem a jste šikovní,můžete kariérně růst
Ještě pořád platí málo,vůči konkurenčním řetězcům.Takže určitě by měl lépe platit aby si udržel své kvalitní zaměstnance.
Napsáno:leden 2018

Navysit mzdy
Napsáno:říjen 2017

Jak by mi to sedlo ve společnosti Albert Česká republika, s.r.o.?
Férové jednání, lidský přístup k zaměstnancům.
Zvýšení mezd výše nad hranici minimální mzdy.

Urcovani smen
Plat
Napsáno:únor 2017

nic
nenajímat brigádníky
Napsáno:leden 2017

Mohu pracovat samostatně,nikdo nade mnou nestojí a nenařizuje. Práci nadřízený ocení slovem,jindy peněžní odměnou. Dávají najevo že chyby se dají vždy napravit a nelámou nad vámi hůl. Tím že je manažerka vstřícná a nápomocná odráží se to i na nižších vedoucích pracovnících. Vystudovala jsem ekonomickou SŠ a jako prodavač specialista pracuji poprvé. A velice ráda pro Ahold. Dodržují prac.dobu,mám dovolenou kdy požádám,plat jak přislíbily a dokonce mi ho už dvakrát zvýšily.Po dlouhém hledání jsem našla zaměstnavatele který co slíbil to také dodržuje. Držím nám všem Aholďákům pěsti aby nám to takhle vydrželo nastálo. Všechny zdravím Marcela
Zlepšit? Zlepšit se dá vždycky všechno. Firemní večírky jsou pěkné a stmelují kolektiv. Firmou pořádané zájezdy pro pracovníky a jejich rodinné příslušníky by byly ještě lepší. Do ZOO,divadla,na parník, na výstavu. I uvnitř obchodu by se dalo mnoho věcí zlepšit ale to už se děje a je to hlavně o penězích. A jelikož nejsem ředitelkou,nemám onen rozhled tak bych vylepšovala pouze maličkosti.
Napsáno:červen 2017

Mzda chodí včas, pokud není vedoucí v práci, tak na tu práci nedám dopustit
Navýšit stavy zaměstnanců na prodejně, navýšit platy
Napsáno:září 2017

férový zaměstnavatel,ale více by měl ocenit práci dlouholetých zaměstnanců
aby si zaměstnanec mohl v klidu dělat svou práci a nemusel být na "více úsecích",určitě přijmout schopné lidi a posílit týmy
Napsáno:září 2017
Zaujala / nezaujala vás firma Albert Česká republika, s.r.o.?