Nordic Telecom Regional s.r.o.

Telekomunikační činnosti

Neformální atmosféra, možnost organizovat si práci, možnost homeoffice, fajn kolegové
Vedení je odstřižené. Neumí moc komunikovat změny a směřování firmy. Chaotičnost.
Napsáno:prosinec 2021

Rozumná řeč s nadřízenými, podpora nadřízených
Zavedené prodeje IPTV a muset prosit kolegy po telefonu nebo chatu, aby za nás brali odpolední, když např. onemocníme
Napsáno:prosinec 2021

Lidský přístup, Rodinná atmosféra, Možnost osobního rozvoje, férovost, Super kolektiv
Vždy je co zlepšovat, ale při pohledu kolem sebe a s porovnáním se zaměstnavateli mého okolí si nemám na co stěžovat.

Volnost a samostatnost
Oceňuji otevřenost vedení společnosti, kdy se člověk má možnost podílet na chodu firmy jako celku. Nikdo se nebrání debatě a konstruktivním připomínkám. Pracuje se zde s názory a pohledem zaměstnanců a proto se zde člověk dostane i k problematice jiných oddělení a tím má možnost rozvoje.
Napsáno:prosinec 2021

Nejvíce jsem spokojena s ochotou mých nadřízených, s komunikací mezi jednotlivými odděleními, s férovostí zaměstnavatele.
Noví zaměstnanci by se měli připravit na chaos a stres, se kterým se mohou setkat.
Napsáno:prosinec 2021

Nejvíc se mi na Nordicu líbí přátelská atmosféra, umíme si ze sebe udělat srandu a mnoho mých kolegů se stalo i mými přáteli. Navíc pracuji ve skvělém týmu, od kterého se mám co učit, což je pro mě taky velmi důležité.
Občas se mi zdá, že neumíme komunikovat napříč odděleními, neumíme si předávat důležité informace.
Napsáno:prosinec 2021

+ dovolená, paušál mobil, notebook, zajímavé projekty, homeoffice, individuální přístup k zaměstnanci, kariérní růst + skvělý kolektiv - mimo firemní setkávání, dobrá atmosféra a spolupráce + slušnost, férovost, schopnost řešit krize a problémy + ohodnocení + hezké pracovní prostředí (Praha)
- některá oddělení by zasloužila lepší vedení a zacházení - nepřehlednost některých procesů - neznalost některých kolegů

Práci v týmu mladých lidí
Práce na zajímavých projektech, možný seberozvoj, naučit se spoustu věcí.

Rozmanitou práci
V rozvíjející se firmě neděláte stereotypní práci, pokud nechcete, ale i stereotypní práce se najde
Napsáno:listopad 2021

Peníze za prodej, ale ty konkrétně bohužel snížili (ze 100kc na 50)
S přístupem nadřízeného, nechoval se férově, k nikomu

Uplatnění pro starší 50 let
Jedna se o call centrum, pro starší ideální, v podstatě jen sedí a systém ve kterém se pracuje je nejjednodušší na světě
Napsáno:listopad 2020

Lokalita pracoviste, terasa, pratelske prostredi, 5?tydnu dovolene, moznost home officu
Malo benefitu, obcas zbytecna prace, pomlouvani mezi kolegy, na nekterych vedoucich mistech sedi nekompetentni lidi, ale jelikoz jsou neci “kamarad”, nepochopitelne zustavaji dal, vedeni funguje korporatne, i kdyz tvrdi, ze takovi byt nechteji
Napsáno:prosinec 2018

Kolegové jsou i přátelé Perfektní benefit je příspěvek na dovolenou 6.000,- Kč Nejvíc si cením skvělého šéfa, flexibilní pracovní doby a home office Firma dává příležitost dělat, co vás baví Je tu přátelská atmosféra
Napsáno:prosinec 2024

Přátelské prostředí, férové jednání s kolegy i nadřízeným, dobrá morálka v práci, relativní svoboda při práci.
Z oddělení:Stavební práce
Napsáno:červenec 2024
Zaujala / nezaujala vás firma Nordic Telecom Regional s.r.o.?