V Nordic Telecom jsem se naučil spoustu nového a cítím se zde užitečný. Jsem velice spokojený s mojí novou prací. Nastavený režim v NT je velmi přátelský a efektivní.
Děkujeme za Vaši odpověď. Na nabídce nových benefitů šitých zaměstnancům více na míru právě pracujeme. Budeme moc rádi za inspiraci i od Vás, jaké benefity byste ocenil? Dejte nám vědět - kontaktujte Petru Slaninovou z HR, která se stará v Nordic Telecomu o benefity. Váš názor nás zajímá. Vaše HR
Vážíme si Vašeho názoru a děkujeme za zpětnou vazbu. Jednou z našich hodnot je jednoduchost a s tím související srozumitelnost. Budeme moc rádi pokud o zmatcích v pracovních postupech promluvíte se svým manažerem nebo zajdete na HR a budeme mít možnost tuto záležitost dát do pořádku. Rádi bychom se dozvěděli, o co se přesně jedná. Vaše HR
Komunikace skrz celou firmu je perfektní, kolegové i ty, které ještě neznám, ale potřebuji jejich pomoc jsou vstřícní. Chat je vždy rychlý. Pokud potřebuji vyřešit něco soukromě, můžu pracovat dřív nebo i později. Mám skvělou nadřízenou a kolegy, kteří se nezlobí, že se pořád vyptávám. Nordic má příjemné prostředí. Možnost využít home office je k nezaplacení. Díky dojíždění za prací je to možnost ušetření, protože práci zvládnu i z domu. Super.
Nedostatečné připravení HW a SW při nástupu do práce
Děkujeme za Váš komentář, Vaše zpětná vazba je pro nás důležitá. Velmi nám záleží na tom, aby naši nováčci měli vše potřebné k práci hned první den. Prosíme Vás tedy o přesnější info na oddělení IT administrátorů, co konkrétně je potřeba zlepšit, co na notebooku nebo jiném zařízení nefungovalo - pokud tedy již nedošlo k nápravě. Vaše HR