+ home office, individuální přístup k zaměstnancům, rychlé řešení problémů
+ vyšší míra participace na klíčových projektech, možnost ovlivňovat procesy i mimo vlastní specializaci
+ super kolektiv - dobrá atmosféra a spolupráce, korektní mezilidské vztahy, setkávání s kolegy i mimo práci
+ absence intrik a politikaření, jinak typické pro korporátní firmy
+ bonusová ohodnocení, stravenkový paušál, multisport karta
+ optimální dostupnost (Praha Kačerov)
- Nic zásadního... Někdy by bylo vhodné, klíčová rozhodnutí v jednotlivých odděleních, plánovat s větším časovým předstihem a zvážit všechna úskalí i rizika...
Oceňuji příjemné pracovní prostřední, dobré kolegy a velmi empatickou nadřízenou. Líbí se mi také vize společnosti a to, jak se postupně vyvíjí a roste a že toho mohu být součástí.
Možnost se rozvíjet, pracovat na nových věcech, možnost jednání s klienty, umění se smát v práci i když je toho hodně, pomoc od kolegů, kteří si informace nenechávají pro sebe, důvěra, kterou člověk vrací.
Možnost soutěže v pozitivní motivaci mezi jednotlivými regionálními týmy o finanční odměnu.
Kolektiv
Prostředí
Celkový přístup k nově příchozím zaměstnancům
Bezproblémové skloubení osobního života s pracovním, na všem se dá domluvit.
Firma je na trhu krátce, tím pádem poměrně často dochází ke změně řídících systémů a nástrojů, přičemž, ne vždy je to krok kupředu, a tím spojená i následná vize samotné společnosti.
Zřejmě ještě chvíli potrvá její ukotvení, ale na druhou stranu se tím nabízí prostor k vlastní iniciativě ,kterou vedení od svých podřízených ocení a umí použít.