Fragile media s.r.o.

Reklamní činnosti

Firemní kultura, teambuildingy a benefity
Nelíbí se mi, jak se jedná s lidmi, kteří odchází. I přesto, že byl člověk v práci spokojený, nemá pak chuť společnost dále doporučit.
Napsáno:říjen 2024

HO kdykoliv potřebuju (pokud se to samozřejmě nekříží se schůzkou u klienta). benefity - vzdělávací roční budget, sleva na výběrovou kávu na doma (káva ale jinak v kanclu teče proudem z budgetu firmy :), příspěvek na MHD, multisportka dobrá dostupnost MHD, poměrně dost vyskillený kolegové, kteří vám poradí a nasměrují vás, když potřebujete
- platové ohodnocení je nižší, - v některých týmech to občas trochu dře (většinou pomůže si to vykomunikovat), - skoro na všechno se dělá prezentace - občas se řeší zbytečné detaily, děláme cally a syncy navíc, čímž snižujeme efektivitu, která se ale po nás chce vylepšit
Napsáno:leden 2023

Kultovní punkové prostředí digitální agentury, která má tah na branku, volnost pro lidi a jejich nápady a dokáže být ke svým klientům i zaměstnancům naprosto fér.

Práci, co dává hlubší smysl
Pokud mate zkušenost a dokážete přijít s nápady jak zlepšit chod firmy nebo rozšířit služby mate prostor pro svoji realizaci. Hlubsi smysl pak vidim zejména v tom, ze se soustředíme jen na klienty s kterými dokážeme synergicky spolupracovat. Interní tým je složený z lidi kteří chtějí něco dokázat, byt úspěšní, ale zároveň dokaží spolupracovat ....

- svoboda / flexibilita - rozvoj: možnost růstu, individuální přístup v rámci sebevzdělávání - možnost posouvat klienty a týmy směrem, který dává smysl pro lidi, trh i business firmy - důvěra - podpora, možnost otevřené komunikace, možnost přinést vlastní názor, pohled na věc, možnost tvořit nové principy a procesy
Je potřeba zapracovat na mezitýmové spolupráci & vyladění procesů s dynamickým růstem firmy.
Napsáno:prosinec 2024

Firma staví na svobodě, volnosti a vzájemné důvěře a zodpovědnosti, což je pro mě velmi důležité. Líbí se mi, že firma ví, jaké má slabé stránky a pracuje na tom. Nejvíce si cením toho, že tu lze snadno skloubit pracovní a osobní život.
Je tu hodně místa pro zlepšení, ale firma na tom pracuje - např. na nových benefitech.
Napsáno:listopad 2024

firemní kultura důvěra kolektiv
Napsáno:únor 2024

Ve Fragile mě nechali kariérně růst a dali mi důvěru ve vedení týmu. Primární pro mě je, že pracuji s odborníky v našem oboru, rozvíjíme online marketing a umíme vytvořit velmi kvalitní strategie pro své klienty. Za sebe kvituji neomezený HO, případný remote, kdy mohu pracovat třeba krátkodobě ze zahraničí. Co se týče kolegů, máme zdravé pracovní prostředí a řešíme vše konstruktivními feedbacky, což posiluje naši vzájemnou důvěru.
Napsáno:únor 2024

Skvělý kolektiv Příležitost růst Spoustu HR výhod - výlety, obědy. multisport, kuchyňka

Kultura Kolegové z jiných oddělení Společné akce a teambuildingy

respektují mě jako člověka
Napsáno:únor 2024

Zaujala / nezaujala vás firma Fragile media s.r.o.?