Scania Czech Republic s.r.o.

Obchod s motorovými vozidly

Proplácení přesčasů Multisport karta Stravenky Výplata ve stanovený termín vždy na účtu
Nejde o nespokojenost, spíše o osobní názor, zaměstanci co denně mají na svých bedrech nemálo úloh a jsou zodpovědní za nemalé obraty společnosti, podřízené a jsou vystaveni každodenní komunikaci a navazování vztahu se zákazníkem by mohly být o něco lépe platově ohodnoceni. Nicméně i tak si myslím, že platy jsou postaveny celkem slušně ikdyž někdo bude vždy nespokojený i kdyby mu na účtu přistály měsíčně 3 zlatá prasata.
Napsáno:únor 2019

Pracovní doba, dlouhý krátký týden. Dobrý pracovní kolektiv. Včas výplata na účtě.
Chování některých jedinců ( arogance )
Napsáno:leden 2019

Mnoho pozic má k dispozici služební vozy pro soukromé účely. Multisport karta, stravenky + další příspěvek na stravování. Kvalitní mobilní telefony i pro soukromé účely, možný kariérní postup i v rámci zahraničí a skupiny. Používání angličtiny na pravidelné bázi, zajímavá pracovní náplň.
Větší diverzitu v rámci pohlaví mezi zaměstnanci. Toleranci k jinakosti. Lepší softwarové nástroje pro složité úkoly.
Napsáno:leden 2019

Zajímavá práce a prostředí. Velmi dobré platové ohodnocení i ve srovnání s konkurencí.
Někdy mě přijde že se tu věci řeší zbytečně komplikovaně.
Napsáno:únor 2019

Scania Czech Republic je silná a zdravá firma, nikdy se nestalo že bych na svojí výplatu byť jen den čekal. Je zde dost benefitů, například stravenky, karta multisport, soutěže a losování o zajímavé ceny například zájezd do výrobního závodu, atd. Kolektiv lidí je stmelen a aspoň u nás v provozovně se můžeme na sebe spolehnout.
Nevím o ničem podstatném, ale jako v každém kolektivu občas něco mezi lidmi zaskřípe ale to je asi všude.
Napsáno:leden 2019

podporující kolegové napříč odděleními tolerance a snaha rozvíjet své zaměstnance zaměření na selský rozum zaměstnanci přebírají zodpovědnost za svá rozhodnutí
Napsáno:leden 2019

Příjemné pracovní prostředí, jistota a zázemí velké společnosti, kolegové a benefity.
Víc fair play přístup k zaměstnancům. Ne vždy je transparentní firemní strategie a motivy managementu.
Napsáno:červenec 2018

Stravenková karta. Proplacené přesčasy.
Nekonečné přesčasy. Problém si vzít volno. Chybí základní oděvy pro vykonávání práce. Více pozice sklad/prodej/příjem/dohled dílny/ fabrická fakturace/klasická fakturace
Napsáno:leden 2025

Scania nabízí obrovské možnosti kariérního růstu, a to jak v rámci České republiky, regionu střední Evropy i celého světa. Vždy záleží jen na vašich schopnostech a chuti se posunout dál/stěhovat. A i když je Scania obrovská mezinárodní firma, pořád si udržuje velmi přátelské a neformální prostředí, bez autoritářského přístupu. Obrovským benefitem jsou pak velmi dobře vybavená služební vozidla, která jsou bez výjimky neoznačená, k soukromým účelům a bez GPS. Z dalších benefitů stojí za zmínku i velmi dobré mobilní telefony za směšný poplatek k soukromým účelům, včetně datových balíčků v zahraničí (i do těch nejexotičtějších končin v roamingové zóně 3). Headhunter mi před 8 lety říkal, že do Scanie není jednoduché se dostat a jen velmi málo se odtud odchází. To bych podepsal a je to krásně vidět při každoročním oceňování zaměstnanců, kteří tu pracují 15, 20 i 25 let.
Obecně nejsou pobočky Scanie v atraktivních lokalitách nových kancelářských čtvrtí, protože i centrála je spojena se servisem v Chrášťanech na západním okraji Prahy.
Napsáno:srpen 2022

dobrá atmosféra na pracovišti příjemní kolegové možnost se naučit nové poznatky a technologie
přetěžování některých pracovních pozic dlouhé rozhodování ohledně nastavování nových procesů chaotické "plánování " úkolů
Napsáno:leden 2019

Zaujala / nezaujala vás firma Scania Czech Republic s.r.o.?