SKF CZ, a.s.

Velkoobchod se stroji, strojním zařízením a příslušenstvím

Benefity, volna pracovní doba.
Na některých vedoucích funkcích, nekompetentní lidé.
Napsáno:srpen 2019

Možnost se realizovat. Atmosféra a vedení lidí. Zázemí nadnárodní korporace, ale volnost v rozhodování na českém trhu.
Napsáno:leden 2019

Dobry kolektiv, vedouci ok, dobre benefity
Napsáno:duben 2023

Je možnost se stále vyvíjet a přistupovat k daným tématům svojí cestou. Omezení jsou pouze v rámci cílů a standardů společnosti.
Žádná práce není ideální a vždy budeme hledat něco, co by mohlo být jinak. Časem ale zjistíte, že to jsou hlouposti, které Vám významně nenarušují pracovní proces a vztahy.

Práci v týmu mladých lidí
Mladí se v SKF mohou mnoho naučit. Pracují zde mladí i starší zkušení kolegové. Dravé mládí se snoubí s praxí a nadhledem těch o něco starších, což je dobrý mix pro každou společnost.
Napsáno:leden 2020

Možnost řídit projekty a zavádět nové věci. Práce s novými technologiemi a přístup k nim. Mezinárodní projekty.
Pasivita zaměstnanců kteří pracují u firmy více než 15let a nechtějí akceptovat změny na trhu.
Napsáno:leden 2019

Mohu být součástí změny, podílet se na tom jak bude SKF v budoucnosti vypadat. Je to zároveň velká zodpovědnost.
Nic výrazného
Napsáno:leden 2019

Je to solidní firma s velkým zázemím a pokrokovou politikou. Snoubí se tam úcta k tradicím a konvencím s mladistvou myslí a nadšením se učit novým věcem.
Napsáno:leden 2018

Vstřícnost a technická podpora veřejnosti. Ta však byla postupně redukována na podporu zákazníkům a následně klíčovým zákazníkům. Velmi přátelské a komunikativní prostředí. Vzájemná pomoc s pracovními i osobními problémy však podlehla tlaku na výkon.
SKF mělo jedinečné postavení na trhu ložisek v české republice pro svojí kontinuitu a schopnost podporovat vzdělání v oboru. Můj otec pracoval s katalogem SKF. Já si pro nový došel během průmyslovky na BSV (veletrh v Brně). SKF vytvářelo kontakt se svými budoucími zákazníky. Konstruktéři požadovali od nákupu SKF produkty. Tato pozice byla obětována snižování nákladů. Dopady přicházejí se zpožděním a těžce jdou napravit.
Napsáno:září 2017

možnost home office mezinárodní prostředí možnost růstu možnost vzdělávání
koplikované korporátní procesy

Příležitost využít cizí jazyky
SKF CZ, a.s. je součás mezinárodní korporace SKF s centrálou ve Švédsku. Angličtina je ofiální jazyk SKF. Nicméně němčina, ruština a další jazyky jsou vítány a mohou být uplatněny při práci v SKF.

Práci v mezinárodním prostředí
SKF CZ, a.s je součást mezinárodní korporace s centrálou ve Švédsku. Komunikace a spolupráce s kolegy v zahraničí patří ke každodenní práci.
Napsáno:leden 2019

U této firmy máme ještě 3 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma SKF CZ, a.s.?