Smartsupp.com, s.r.o.

přátelské prostředí zázemí a poloha firmy možnost pracovat z domu
Napsáno:únor 2019

- prostor pro kariérní posun - aktivní podpora v kariérním posunu - velice benevolentní přístup k sick-dayům a HO - atmosféra jako v takovym malym českym Googlu
- poměrně časté změny v přístupu k práci... ale asi je to tak dobře? Asi je potřeba se umět adaptovat. Pro někoho může být mínus

Možnost kariérního postupu
Na kariérní postup se u nás myslí pořád a vzájemně se v něm podporujeme. S každým posunem dostanete víc odpovědnosti a v pohodě to můžete dotáhnout na vedoucího týmu. Dokonce pokud vás začne bavit jiný obor nebo technologie, manažeři vás podpoří. Není u nás vzácný, že se z markeťáka stane UXák nebo z developera produkťák nebo manažer.

Netradiční benefity
- 10k budget ročně na sebevzdělávání - jazykové kurzy - multisport karta - mobilní tarif s neomezeným voláním i daty - neomezené sick days - 25 dní dovolené i pro živnostníky + 5 dní pro rodiče dětí - volno na narozeniny - jídlo, sladkosti atd v kanclu - časté párty a spousta dalšího
Napsáno:únor 2023

přístup k zajímavému knowhow, volná pracovní doba, pohodová atmosféra

Zaujala / nezaujala vás firma Smartsupp.com, s.r.o.?