Přístup vedení k zaměstnancům se neshoduje s křesťanskými hodnotami organizace. Někteří zaměstnanci pomlouvají služby mezi sebou, něco se nařídí a další den se změní názor. Ačkoliv by vedení mohlo přistoupit na lepší platy, jsou přesvědčeni, že víc si za svou náročnou práci nezasloužíme. Vytváří se zde toxické prostředí. Chtělo by to změnu ve vedení a to na lidi, kteří budou konečně oporou zaměstnancům - naslouchat jim a být tu pro ně. Rovněž je na pováženou přerozdělování materiální pomoci... to je na zamyšlení.
plat je v sociálních službách nízký a práce je velmi náročná, zaměstnavatel se vždy snažil, dát nám, dle možností, co nejvíc mohl. Tahle práce se nedá dělat pro peníze, je to poslání.
Zaujala / nezaujala vás firma Oblastní charita Přerov?
U této firmy máme ještě 2 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?