pěkné pracovní prostředí, skvělé benefity, vzájemná důvěra, dobré vztahy
někdy zdlouhavé procesy
Volnost a samostatnost
Můj nadřízený nám ponechává volbu, zda pracovat z domova nebo z kanceláře, a také nám důvěřuje a ponechává nás pracovat samostatně. Nechci jeho důvěru zklamat, proto se snažím dobře splnit své úkoly. Odměnou je mi právě volnost a samostatnost, mohu si práci rozvrhnout, jak potřebuji.
Podnik je založen Ministerstvem financí, jeho činnost je stále potřebná a nezbytná pro správný chod státu. Tendencí je spíše nabírat nové zaměstnance. Pokud zaměstnanec pracuje dobře, nemusí se obávat propouštění.
Moderní podnik s kvalitně popsaným procesy pro IT prostředí (jsme držitelé ISO norem) a IT bezpečnost je pro nás nejdůležitější.
Možnost se podílet na zajímavých projektech ve spolupráci s MFČR, GŘC aj.
Firma nabízí celou řadu benefitů, které oceňuji - důraz na vzdělávání a další odborný rozvoj.
Home Office je na domluvě s vedoucím(i).
Občas "drhne komunikace" mezi oddělením, ale to je v době online meetingu běžná věc.
Pohybujeme se v prostředí veřejných zakázek, takže je třeba se smířit, že se na některé dodávky čeká déle než v komerčním světě.
Na plat se nelze dívat pohledem trhu pro IT svět, ale na druhou stranu nejsme vázáni platovými třídami typickými pro veřejný sektor.