Velkým benefitem je volnost, kterou máme k práci. Ale samozřejmě je to závislé na oboustranné důvěře, jinak to nemůže fungovat. Je to taky závislé na tom jaké pozice se to týká. V případě obchodníka je možnost nebýt nutně fyzicky v kanceláři vítaným benefitem. Buď mít home office nebo prostě být jinde než vyloženě doma.
asi bych marně hledal, upřímně. Jedna je věc je firma, ale vždy je to i o svém přímém nadřízeném a to si nemohu stěžovat.
Rozmanitou práci
Pokud vezmu naše developerské oddělení, tak se jedná jak o vytváření specifikací koupelen pro developerské projekty, při nichž se setkáváte se zajímavými lidmi (investoři, architekti, stavební firmy). Dále pak různé společenské akce pro tyto typy zákazníků. Případné podílení se na uspořádání daných akcí. Možnosti "zájezdů" od dodavatelů jak z ČR, tak i ze zahraničí právě s architekty, investory ohledně inspirace pro jejich projekty... Není to jednotvárná práce u počítače, ale je to právě kombinace, což se mi líbí.
Obsáhlá administrativa, spolupráce s oddělením realizací montáží, nepružná/zkostnatělá komunikace napříč odděleními
Možnost kariérního postupu
Mnoho ze současných "manažerů" a vedoucích prodejen začínalo na pozicích "odborných prodejců".
I v dobách během Coronaviru byla firma schopná fungovat a zajistit svým zaměstnancům práci a příjem. Na druhou stranu to pak shazuje upozorňování zaměstnanců nadřízenými, že můžete být kdykoliv propuštěni (např. v případě nesouhlasu s pracovními procesy a jejich kritiky, či i menšího porušení interního řádu) a je jedno jaké máte výsledky a jak dlouho u firmy pracujete.
Pravidelná výplata, možnost home - office, káva na pracovišti, sleva na zboží, fajn kolektiv
Společné toalety se zákazníky, odchod skoro všech kolegů z oddělení, nárazovost práce, systém čím více práce uděláš, takovou máš výplatu - avšak z naší pozice nezle toto absolutně ovlivnit, takže se řídíte jen tím, jestli je špatný nebo dobrý měsíc