Fungujeme jako rodina
Trávíme čas spolu i mimo práci
Trávíme čas spolu i mimo práci
IP Polná s.r.o. image+9

IP Polná s.r.o.

Zateplení rodinných domů, revitalizace bytových domů, developerské projekty

Líbí se mi možnost neomezeného růstu a možnost se stále vzdělávat.
Práce je náročná na skloubení s osobním životem.
Ahoj, moc děkujeme za tvoji zpětnou vazbu! Jsme rádi, že jsi s námi sdílel své myšlenky, moc si vážíme tvé upřímnosti.
Napsáno:prosinec 2024

že si samostatně mohu vést své projekty, férovost, že celá firma táhne za splnění cílů, kolegové,
marketing, mohlo by nás být víc vidět, ale díky novým kolegům jsme se za poslední rok hodně posunuli...

Možnost kariérního postupu
Protože sám jsem toho příkladem

Práci, co dává hlubší smysl
Pomáhá lidem ušetřit energii, jak jejich vlastní čas a tak peníze
Ahoj, děkujeme za tvé hodnocení. Vážíme si toho, protože chceme, aby ti v naší firmě bylo příjemně. Uděláme pro to maximum.
Napsáno:duben 2024

Sportujeme...

Sportujeme...

Vzájemně si pomáháme, podporujeme se a vážíme si práce každého kolegy.

Vzájemně si pomáháme, podporujeme se a vážíme si práce každého kolegy.

Pomáháme kde je třeba...

Pomáháme kde je třeba...

IP Polná s.r.o. placeholder+9

Férové jednání s kolegy a nadřízeným. Kariérní a osobní rozvoj. Platové ohodnocení. Firemní benefity
V některém období časová náročnost
Napsáno:březen 2024

Velmi přátelské pracovní prostředí, až rodinná atmosféra. Řada benefitů, které zpříjemňují každodenní působení na firmě.
Časová náročnost zaměstnání
Napsáno:prosinec 2023

Jak by mi to sedlo ve společnosti IP Polná s.r.o.?
Flexibilita pracovní doby, přístup nadřízeného, kolegů a vedení společnosti jako takové, možnost realizovat se, přijít s nápadem, karierní růst je také možný, otevřené prostředí, výborná a přátelská komunikace s jinými odděleními, ochota pomoci jeden druhému. Benefity jako takové. Firemní akce nejen pro zaměstnance, ale i rodinné příslušníky. Společně myslíme také na potřebné.
Týden dovolené navíc nikdy neurazí, naopak v tak uspěchané době se hodí.
Napsáno:červenec 2023

Kolegové, důvěra, vždy se mohu na někoho z firmy obrátit, přátelství, zázemí,
Napsáno:říjen 2023

Silná firma, která se skládá z lidí, kteří chtějí. Firma, která dodá člověkovi podporu, když se zrovna nedaří. Co se řekne, tak platí. Spolupracovníci jsou přející a umějí podpořit. Kontinuální rozvoj firmy a cíle.
Asi to bude znít divně, skutečně nevím, s čím bych měl být ve firmě nespokojený.
Napsáno:březen 2022

Rozhodně na firmě oceňuji, jak se chová ke svým zaměstnancům. Investuje neustále do vzdělávání. Podporuje svoje zaměstnance. Výdělek u mé pozice může být velmi vysoký, záleží na houževnatosti a kolik času je člověk tomu ochoten obětovat. Firma ač má přes 120 zaměstnanců, tak je to stále rodinná firma, kde se všichni znají. Panuje zde velmi pozitivní nálada. Podpora nadřízených je velká.
U mé pozice se musí počítat s časovou náročností, je to na každém , jak si to naplánuje.
Napsáno:březen 2022

Pro výkon pozice jsem měl k dispozici vše potřebné. Oč jsem eventuálně požádal navíc, nebyl problém obratem zajistit.
Nic mě nenapadá.
Napsáno:prosinec 2020

Fajn kolegové, kteří jsou ochotní kdykoliv pomoci, když je potřeba. Férové jednání nadřízených ochotných k diskuzi čehokoliv. Bezva firemní kultura, letní grilovačky, novoroční večírek, smysluplné teambuildingy a mnoho dalšího. Jsem ráda, že mohu být součástí týmu.
Nevím o ničem.
Napsáno:duben 2020

Zaujala / nezaujala vás firma IP Polná s.r.o.?