Jak by mi to sedlo ve společnosti IP Polná s.r.o.?
Flexibilita pracovní doby, přístup nadřízeného, kolegů a vedení společnosti jako takové, možnost realizovat se, přijít s nápadem, karierní růst je také možný, otevřené prostředí, výborná a přátelská komunikace s jinými odděleními, ochota pomoci jeden druhému. Benefity jako takové. Firemní akce nejen pro zaměstnance, ale i rodinné příslušníky. Společně myslíme také na potřebné.
Týden dovolené navíc nikdy neurazí, naopak v tak uspěchané době se hodí.
Ahoj, děkujeme za tvé hodnocení. Vážíme si toho, protože chceme, aby ti v naší firmě bylo příjemně. Uděláme pro to maximum.
Silná firma, která se skládá z lidí, kteří chtějí.
Firma, která dodá člověkovi podporu, když se zrovna nedaří.
Co se řekne, tak platí.
Spolupracovníci jsou přející a umějí podpořit.
Kontinuální rozvoj firmy a cíle.
Asi to bude znít divně, skutečně nevím, s čím bych měl být ve firmě nespokojený.
Ahoj, moc děkujeme za tvoji zpětnou vazbu! Jsme rádi, že jsi s námi sdílel své myšlenky, moc si vážíme tvé upřímnosti.
Rozhodně na firmě oceňuji, jak se chová ke svým zaměstnancům. Investuje neustále do vzdělávání. Podporuje svoje zaměstnance. Výdělek u mé pozice může být velmi vysoký, záleží na houževnatosti a kolik času je člověk tomu ochoten obětovat. Firma ač má přes 120 zaměstnanců, tak je to stále rodinná firma, kde se všichni znají. Panuje zde velmi pozitivní nálada. Podpora nadřízených je velká.
U mé pozice se musí počítat s časovou náročností, je to na každém , jak si to naplánuje.
Fajn kolegové, kteří jsou ochotní kdykoliv pomoci, když je potřeba. Férové jednání nadřízených ochotných k diskuzi čehokoliv. Bezva firemní kultura, letní grilovačky, novoroční večírek, smysluplné teambuildingy a mnoho dalšího. Jsem ráda, že mohu být součástí týmu.
Sportujeme...
Vzájemně si pomáháme, podporujeme se a vážíme si práce každého kolegy.
Pomáháme kde je třeba...