Vzájemně si pomáháme, podporujeme se a vážíme si práce každého kolegy.
Pomáháme kde je třeba...
Flexibilní pracovní doba.
Zlepšování pracovních dovedností.
Skloubení práce a soukromého života.
Firemní kultura.
Plocha pracoviště neodpovídá růstu počtu zaměstnanců ve firmě.
Sám zde již pracuji více jak 15 let a nejsem výjimka, kdy kolegů s více než 10 letou historií mám kolem sebe hodně.
Práci, co dává hlubší smysl
Setkáváme se z konkrétními koncovými zákazníky. Napřímo vnímáme reakce na naše služby. V drtivé většině jsou spokojení až nadšení.
Nabízené služby pomáhají snižovat emisní stopu budov a také v tomto typu práce vnímám hluboký smysl.
V porovnání s dřívější prací dokážu řešit i soukromé / rodinné věci. Mám vedoucího, který mě podporuje, motivuje, chválí, radí, to v předešlém zaměstnání také nebylo. Co se běžně nevidí, tak je pomoc, podpora od vedení i v soukromých věcech. Takové věci ukazují, jaká je firma.
Nic zásadního mě nenapadá.
Volnost a samostatnost
Když člověk ví jaký má cíl, může si rozvrhnout a naplánovat věci tak, aby měl prostor i na soukromé a rodinné věci.
Tady je skryta spousta věcí. Všechny prostory ve firmě jsou čisté. Pro klidná jednání je k dispozici několik míst, fajn kolegové a kolegyně... K dispozici je dobrá káva a občerstvení... Příjemná atmosféra...
Sportujeme...
Vzájemně si pomáháme, podporujeme se a vážíme si práce každého kolegy.
Pomáháme kde je třeba...