Vzájemně si pomáháme, podporujeme se a vážíme si práce každého kolegy.
Pomáháme kde je třeba...
Na IPéčkách si nejvíce cením toho, že pracuji na projektech, které dávají smysl, jsou různorodé a baví mě. Zároveň mám kolem sebe skvělý tým lidí, se kterými je radost spolupracovat.
Práce je na mé pozici poměrně hodně a někdy je náročnější sladit pracovní a soukromý život. Jinak klady jednoznačně převažují a IPéčka jsou pro mě srdcovkou.
Díky za upřímnou zpětnou vazbu a milá slova 😊 Máme radost z toho, co u nás vnímáš pozitivně, a zároveň si bereme k srdci i podněty ke zlepšení. Právě díky takovým reakcím se můžeme dál posouvat a udržovat u nás fajn atmosféru.
Jak by mi to sedlo ve společnosti IP Polná s.r.o.?
skvělá firemní kultura
rodinné prostředí
spousta firemních akcí
služební auto
Jak se vše neustále mění a rozvíjí, tak je občas trochu chaos :)
Děkujeme za upřímnou zpětnou vazbu a milá slova 😊 Máme radost z toho, co u nás vnímáš pozitivně, a zároveň si bereme k srdci i podněty ke zlepšení. Právě díky takovým reakcím se můžeme dál posouvat a udržovat u nás fajn atmosféru.
Flexibilní pracovní doba.
Zlepšování pracovních dovedností.
Skloubení práce a soukromého života.
Firemní kultura.
Plocha pracoviště neodpovídá růstu počtu zaměstnanců ve firmě.
Sám zde již pracuji více jak 15 let a nejsem výjimka, kdy kolegů s více než 10 letou historií mám kolem sebe hodně.
Práci, co dává hlubší smysl
Setkáváme se z konkrétními koncovými zákazníky. Napřímo vnímáme reakce na naše služby. V drtivé většině jsou spokojení až nadšení.
Nabízené služby pomáhají snižovat emisní stopu budov a také v tomto typu práce vnímám hluboký smysl.
Mnohokrát děkujeme za čas, který jsi věnoval hodnocení. Vážíme si toho. Zároveň děkujeme za konstruktivní podměty ke zlepšení, jsou pro nás velmi cenné.
Sportujeme...
Vzájemně si pomáháme, podporujeme se a vážíme si práce každého kolegy.
Pomáháme kde je třeba...