Fungujeme jako rodina
Trávíme čas spolu i mimo práci
Trávíme čas spolu i mimo práci
IP Polná s.r.o. image+9

IP Polná s.r.o.

Zateplení rodinných domů, revitalizace bytových domů, developerské projekty

Aktivní přístup kolegů, podpora a zázemí. Vedoucí dokáže dobře motivovat. Časté teambuildingy, díky kterým je tu super parta lidí. Firma se snaží stále najít nové směry, aby tzv, neusla na vavřínech.
Nic m nenapadá.
Z oddělení:Zákaznická podpora
Napsáno:srpen 2023

Nejvíce jsem spokojena s kolektivem, náplní práce a pracovní dobou.
Napsáno:duben 2022

Sportujeme...

Sportujeme...

Vzájemně si pomáháme, podporujeme se a vážíme si práce každého kolegy.

Vzájemně si pomáháme, podporujeme se a vážíme si práce každého kolegy.

Pomáháme kde je třeba...

Pomáháme kde je třeba...

IP Polná s.r.o. placeholder+9

kolektiv HR oddělení hodnoty firmy ohodnocení
Napsáno:duben 2021

Ve firmě panuje přátelská atmosféra. Člověk se nemusí bát přijít za kýmkoliv z firmy s žádostí o pomoc. Možnost rozvoje a růstu. Letní grilovačky, smysluplné teambuildingy a další zajímavé benefity.
Občasné nedostatky v informovanosti o změnách.
Napsáno:duben 2021

Jak by mi to sedlo ve společnosti IP Polná s.r.o.?
S technickým zázemím.
Rychlost náboru. Trénink nováčků. Praktické v terénu. Dispozice vedoucích.
Napsáno:říjen 2020

Jelikož mohu posuzovat působení v předešlých firmách na různých pozicích, oceňuji přímé a otevřené jednání všech kolegů, včetně vyššího vedení. Spousta firem uvádí na stránkách, že u nich vládne rodinná atmosféra. Papír snese všechno. Potvrzuji, že tady tomu tak opravdu je a jsem za to velice rád. Zapracování provádí zkušení kolegové, kteří ukáží tu správnou cestu. V současné uspěchané době má člověk prostor řešit soukromé věci, věnovat se dětem a naplánovat si čas tak, aby byl úspěšný. Úspěchu člověk dosáhne pokud on sám chce, má zájem a pokud naslouchá. Pracovat bez stresu, být motivován, neobávat se razantních postihů v případě chyby, mít čas pro rodinu i pro sebe... To není samozřejmé všude. Jsem opravdu spokojený a děkuji za tuto příležitost.
Teď se musím zamyslet... Jak jsem uváděl, mohu posuzovat práci v jiných firmách na různých pozicích. V tuto chvíli mě nic negativního nenapadá. Pokud je člověk s něčím nespokojený, odpoví na takovou otázku ihned. Já odpověď nemám.

Volnost a samostatnost
Samostatnost člověk nezíská hned po zapracování. Je potřebné naslouchat a vnímat co radí zkušení kolegové. Bez toho, aby člověk chtěl a věřil, že dosáhne úspěchu to ovšem nejde. Volnost získá správným plánováním jak soukromého, tak pracovního času.

Práci, co dává hlubší smysl
Zákazníkům nabízíme příležitost, jak ušetřit za energie, jejichž cena stále stoupá a zároveň si tak mohou zlepšit i kvalitu bydlení. Za nás hovoří tisíce spokojených majitelů rodinných a bytových domů.
Napsáno:červenec 2022

Flexibilní pracovní doba Přátelská atmosféra ve firmě
Napsáno:říjen 2024

V Ípéčkách je velmi přátelská atmosféra. Je dobré, že při pružné pracovní době je možné skloubit rodinné povinnosti s těmi pracovními. Dále je fajn, že zaměstnavatel podporuje rozvoj a vzdělávání zaměstnanců.
Ahoj, moc děkujeme za tvoji zpětnou vazbu! Jsme rádi, že jsi s námi sdílel/a své myšlenky, moc si vážíme tvé upřímnosti.
Napsáno:listopad 2024

U této firmy máme ještě 19 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma IP Polná s.r.o.?