Na práci v TA ČR si hodně cením otevřeného a bezpečného pracovního prostředí. Jako státní správa jsme hodně svázání pravidly a zákony. Spoustu cest si však hledáme sami a máme možnost zkoušet věci po svém, inovovat zavedené postupy a pokud naše záměry směřují k vizi a cílům agentury máme při tom velkou podporu přímých nadřízených i top managementu. Známe osobně i své nejvyšší šéfy, a to podtrhuje přátelskou a přesto profesionální atmosféru, kterou si na TA ČRu pěstujeme.
Snad jen, že jsme podřízení politické vůli, což nám občas připravuje nečekané a nesnadné výzvy.
Jedná se o práci ve státní správě, proto to horší hodnocení u otázky na plat. Nicméně vedení se to snaží dohnat, jak jen to jde. Možností vzdělávání, flexibilní pracovní dobou, možnost HO. Navíc je celkově v práci hodně přátelská atmosféra, člověk tam fakt chodí rád a na žádný problém není sám. To, že si vedení váží naší práce a umí to dát najevo, je moc příjemné.
Zajímavé benefity: Velmi benevolentní homeoffice systém, stravné, sick days, 5 týdnů dovolené, sabatikal atd....
Oceňuji flexibilitu a rozmanitost práce. Přístup vedení k inovacím v pracovních procesech.
Díky práci v TA ČR jsem dostala možnost cestovat, osobně se rozvíjet a vzdělávat se.
Velmi mě překvapilo, jaká atmosféra v práci panuje. Jako nováčkovi se vám tu dostane veškeré podpory, kterou potřebujete. Opravdu poprvé za dlouhou dobu jsem zažila prostředí, kde věta ‚Na cokoli se ptej‘ není jen prázdnou frází, ale realitou. Jako nováček cítím maximální podporu a upřímný zájem kolegů mi pomoci. Navíc mě velmi baví, že firma své lidi aktivně podporuje v dalším rozvoji vědomostí a dovedností. Spolupracujeme v pravém slova smyslu – nemusím být ve střehu nebo se bát, co od koho přijde. Je to nesmírně zdravé prostředí, ve kterém člověk prostě chce pracovat a kde se cítí v bezpečí.
Zatím jsem ve firmě krátce na to, abych našla věci ke zlepšení. Jediné, co může člověka při přechodu ze soukromého sektoru do státního trochu zaskočit, je výše tabulkového platu. Nicméně v mém případě všechna ta pozitiva – od skvělého týmu až po zdravé prostředí – tento fakt jednoduše přebijí a rozhodně to stojí za to.