Skvělých lidí na oddělení i v dalších odděleních, kteří vytváří celkově příjemnou atmosféru pro práci. Také velmi dobrého zázemí a podpory zaměstnancům. Nadstandardních benefitů. A v neposlední řadě toho, že jde o meritokratického a ne politického zaměstnavatele (odměny a funkce rozdávány dle schopností).
Umět víc prodat, v čem jsme dobří a co se nám podařilo, protože toho je mnoho a stále přibývá. :)
Ano, naučila jsem se komunikovat s lidmi, naslouchat jim, vede to ke spokojenosti jak mojí tak ostatních. Mohu si rozumět i s mladšími lidmi než jsem já. Dostávám cenné rady od starších. Zaškolování je propracováno, školíme se a vše využíváme v praxi tak to mohu i využív v osobním životě. Hodně plánuji což se hodí. Mohu si skloubit svůj osobní život s pracovním. Nabízí i změny a postup pokud si vedu dobře. Je jen na mě jak se domluvím a komunikuji. Potom jsou zajímavé odměny. Vím o svých chybách, protože mám zpětnou vazbu a proto na nich můžu pracovat.