Česká podnikatelská pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group image 1
Česká podnikatelská pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group image 2
Česká podnikatelská pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group image 3

Česká podnikatelská pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group

Pojišťovnictví

Česká podnikatelská pojišťovna (ČPP) už 30 let patří mezi přední pojišťovny na českém trhu. Jsme součástí skupiny Vienna Insurance Group a pečujeme o 2,4 milionu pojistných smluv pro více než 1,3 milionu klientů. Zakládáme si na přátelském a otevřeném prostředí, kde se každý může cítit dobře. Podporujeme vzdělávání, profesní růst i mezi prací a osobním životem. Hledáte stabilního zaměstnavatele, fajn kolegy a smysluplnou práci? Přidejte se k nám a pomáhejme společně chránit to nejcennější.

Přístupem starších kolegů k novým zaměstnancům, zároveň přístup vedoucího. seberozvojem a školeními v rámci komunikace a typologie klientů.
Nic mě v tuto chvíli nenapadá.
Mockrát děkujeme za sdílení detailního hodnocení. Vaše zkušenost nás opravdu těší – obzvlášť když zmiňujete přístup kolegů i vedení a podporu v rámci školení. Budování důvěry a rozvoj dovedností považujeme za klíčové – a zpětná vazba jako ta Vaše je pro nás potvrzením, že to má smysl. Jsme rádi, že u nás máte pozitivní zkušenost.
Napsáno:červen 2025

Oceňuji velmi přátelský přístup všech kolegů i kolegyň a skoro rodinnou atmosféru.
Moc děkujeme za Vaše milá slova. Jsme opravdu rádi, že u nás vnímáte přátelské vztahy a takřka rodinnou atmosféru – to je přesně prostředí, které se snažíme dlouhodobě budovat a podporovat. Vaše spokojenost nás těší.
Napsáno:květen 2025

zajímavé benefity, super kolektiv, pracovní doba
plnění plánu
Děkujeme, že jste se podělil/a o svou zkušenost. Jsme potěšeni, že oceňujete benefity, kolektiv i pracovní dobu – to jsou oblasti, na kterých si zakládáme. Vnímáme i Vaši zmínku o plnění plánu, které může být někdy náročnější, a věříme, že i s podporou týmu a vedení se daří hledat rovnováhu.
Napsáno:květen 2025

S přístupem k zaměstnanci. Je vidět, že si zaměstnavatel váží svých zaměstnanců a podle toho je i odměňuje. Přátelský kolektiv.
Jsem spokojena se vším.
Mockrát děkujeme za krásné hodnocení. Je pro nás velmi důležité, že vnímáte ocenění zaměstnanců i přátelskou atmosféru. Vaše spokojenost je pro nás tou největší odměnou.
Napsáno:březen 2025

Jak by mi to sedlo ve společnosti Česká podnikatelská pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group?
Spokojený jsem určitě se svou nadřízenou, který je naprosto skvělá. Benefity.
Možná jen některé odpovědi z jiných odd. můžou chodit dříve, jelikož pracuji s externími poradci, kteří potřebu odpovědi, co nejdříve.
Děkujeme Vám za zpětnou vazbu a konkrétní postřeh. Těší nás, že oceňujete svého nadřízeného a benefity. Co se týče komunikace napříč odděleními – víme, že to může být výzva, zejména při spolupráci s externisty. Děkujeme za upozornění, je to podnět, který interně předáme.
Napsáno:únor 2025

Jsem ráda, za lidský přístup a přátelské prostředí. Možnost mít pohyblivou pracovní dobu. Hned se člověk cítí jako člen týmu.
Parkování, bez možnosti práce z domova.
Děkujeme, že jste s námi sdílela svou zkušenost. Velmi nás těší, že vnímáte přátelské prostředí a oceňujete možnost pružné pracovní doby. Zmínku o parkování a práci z domova si bereme k srdci – víme, že to jsou témata, která mohou výrazně ovlivnit každodenní komfort, a snažíme se hledat cesty k vylepšení.
Napsáno:leden 2025

Jsem ráda, že můžu rozvíjet svojí komunikaci a prezentační dovednosti. Jsem ráda, za benefity od zaměstnavatele.
Moc děkujeme za pozitivní zpětnou vazbu. Jsme rádi, že vnímáte možnosti rozvoje, protože právě podpora růstu je u nás důležitou součástí firemní kultury. Vážíme si toho, že to zmiňujete.
Napsáno:leden 2025

Dobrý kolektiv
Děkujeme za krátké, ale výstižné hodnocení. Jsme rádi, že právě kolektiv je pro Vás tím, co dělá práci příjemnější – vztahy na pracovišti jsou pro nás klíčové.
Napsáno:prosinec 2024

Oceňuji částečně vztahové řízení a zajímavé zaměstnanecké benefity.
IT systémy
Děkujeme, že jste si udělal/a čas na hodnocení. Jsme rádi, že oceňujete přístup vedení i benefity – a vážíme si i zmínky o IT systémech. Je to oblast, na které dlouhodobě pracujeme a víme, že má svá úskalí. Vaše zpětná vazba je pro nás cenným podnětem a určitě ji nepřehlížíme.
Napsáno:prosinec 2024

spolupráci se svým šéfem a přístup celého kolektivu a všech vedoucích
nemám nic
Moc děkujeme za sdílení zkušenosti! Těší nás, že spolupráci vnímáte pozitivně a že cítíte podporu jak od kolegů, tak od vedení. Taková zpětná vazba nás utvrzuje, že se vyplatí stavět na vzájemném respektu a otevřené komunikaci.
Z oddělení:Zákaznická podpora
Napsáno:prosinec 2024
Zaujala / nezaujala vás firma Česká podnikatelská pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group?