Axians Czech Republic s.r.o. image

Axians Czech Republic s.r.o.

Poradenství v oblasti počítačů

Celková spolupráce77 %
Výše příjmu

Míra spokojenosti

66 %
Sloupec vám ukazuje, nakolik jsou zaměstnanci spokojeni s příjmem. Čím větší procento, tím více jsou spokojeni. Jedná se o průměrnou spokojenost zaměstnanců, kteří hodnotili příjem.

Jak zaměstnanci hodnotí svůj příjem?

Za moji práci mě platí velmi dobřeříká 613 %
Zaměstnanci doporučují
doporučuje 23

Pružnou pracovní dobu
doporučuje 21

Možnost pružné pracovní doby stejně jako využití režimu home office atd. je o individuálním nastavení u dané pozice a dohody s nadřízeným a HR. Firma vychází vstříc a snaží se eliminovat zbytečnou zátěž. Cílem je efektivní pracovní prostor v celé šíři toho pojmu.

doporučuje 21

doporučuje 19

Protože se mění a transformuje tradiční svět IT. Je třeba se neustále vzdělávat a porozumět tomu, po čem je na trhu poptávka. Není snadné přepnout se vnitřně ze zažitého modelu do modelu, který vyžaduje hlubší poznání zákaznických potřeb. Jsem daleko od doby, kdy se prodávali "krabice". I slovní spojení "přidaná hodnota" je zdá se už minulostí. Úspěch je schovaný za tvrdou prací, časem a úsilím, který musíme věnovat potřebám zákazníka a užitné hodnotě toho, co nabízíme. Investiční košík zákazníka se mění, kdo se nepřizpůsobí, pomyslný vlak mu ujede.

Volnost a samostatnost
doporučuje 19

Zaujala / nezaujala vás firma Axians Czech Republic s.r.o.?