Axians Czech Republic s.r.o. image

Axians Czech Republic s.r.o.

Poradenství v oblasti počítačů

Nejistota, nestabilita, neoceňují své zaměstnance.

Nemusí tolik platit a člověk buď se potopí nebo naučí plavat.

Možnost práce při studiu
Studentům není potřeba tolik platit a na některých pozicích je to pro firmu ekonomický výhodné.
Napsáno:duben 2025

- když chcete, dostanete se ke spoustě věcem - můžete přicházet s vlastními nápady - profesně se můžete hodně posunout
- celková atmosféra ve společnosti - odchází klíčový lidé - chtělo by to lepší marketing směrem ven ze společnosti - průhlednější systém odměňování
Napsáno:březen 2023

Výborný kolektiv v HR, hodně slabé vedení
Vedení a přístup ženám, které se chtějí vrátit do práce po mateřské
Napsáno:prosinec 2020

Jistota zaměstnání, kolektiv rozumných lidí
Vybavení kanceláří je staršího data ražení
Napsáno:leden 2021

Jak by mi to sedlo ve společnosti Axians Czech Republic s.r.o.?
Zajímavé zkušenosti a znalosti. Možnost ovlivnit další směřování společnosti v konkrétní oblasti.
Široký záběr produktového a službového portfolia a s tím spojené negativa (méně do hloubky, méně marketingu, malá vnitrofiremní informovanost apod.). Korporátní omezení.
Napsáno:leden 2021

Kolektiv
Není
Napsáno:červenec 2024

Skvělý kolektiv Příjemná lokalita s dobrou dopravní dostupností Pružná pracovní doba s možností home office Podpora osobního rozvoje Moderní technické vybavení
Vždy se asi najde nějaká drobnost, nenapadá mě však nic vážnějšího.
Napsáno:červen 2024

Onboarding, kolegialita, moderní a dobře vybavené kanceláře, inovativní firma, nic není problém, rychlost vyřízení požadavků, sídlo v dobré lokalitě, možnost vzdělávání a růzstu.
Nic mě nenapadá. Všude je něco, avšak tady nenacházím nic závažného, co by stálo za zmínku.

Práci, co dává hlubší smysl
Ve firmě je vidět snaha o budování dlouhodobé pozice a práce na udržitelných výsledcích, resp. rozvoji. Management komunikuje směrem dolů a sbírá zpětnou vazbu. Zaměstnanci se nemusejí bát přicházet jak s novými nápady a návrhy na změnu, tak i případně s kritikou. Technologické zázemí firmy patří rozhodně k nadstandardu i v oblasti ICT společností. Cílem je budování stabilní firmy, která je svým zákazníkům schopna poskytovat služby dlouhodobě a na vysoké úrovni, mít spokojené zaměstnance, kteří mají možnost jak profesního rozvoje, tak dostatečného prostoru na vyvážený osobní život. Tlak na výsledek je pochopitelně silný - to je však dle mého správné a s ohledem na zázemí poskytované společností zcela relevantní.

Pružnou pracovní dobu
Možnost pružné pracovní doby stejně jako využití režimu home office atd. je o individuálním nastavení u dané pozice a dohody s nadřízeným a HR. Firma vychází vstříc a snaží se eliminovat zbytečnou zátěž. Cílem je efektivní pracovní prostor v celé šíři toho pojmu.
Napsáno:červen 2024

- možnost kariérního růstu - pravidelné meetingy s nadřízeným (poskytnutí zpětné vazby) - příjemný kolektiv - podpora vlastních nápadů
- Více firemních akcí
Napsáno:červen 2024

+ Great career opportunity - I have learned so much in such a short time being involved in crucial processes nad long-term large scale projects right from the beginning + awsome team/mangement - friendly and supportive, highly competent professionals + overall pleasant environment - excellent location, modern offices/equipment etc
Napsáno:květen 2024

Zaujala / nezaujala vás firma Axians Czech Republic s.r.o.?