Naše práce, náš tým a proč nás to baví - podívejte se na video.
Naše práce, náš tým a proč nás to baví - podívejte se na video.
Na cestách pomáháme motoristům a cyklistům. Také poskytujeme asistenci zdravotní, domácí a právní.
S hrdostí slavíme 20 let od založení společnosti.
S hrdostí slavíme 20 let od založení společnosti.
Příjemné prostředí+7

GLOBAL ASSISTANCE a.s.

Asistenční služby

GLOBAL ASSISTANCE a.s., součást Vienna Insurance Group od roku 2014, poskytuje asistenční služby pro motoristy v Evropě, zdravotní asistenci celosvětově, domácí a právní asistenci, služby pro fleety a partnery, online konzultace s lékařem, dopravní zpravodajství s leteckým monitoringem v ČR a mnoho dalšího. Naše hodnoty jsou lidskost, spolehlivost, odpovědnost, otevřenost a jednoduchost. Jsme spolehlivým partnerem pro každou životní situaci. Naše motto zní: "Postaráme se o vás!".

dobrý kolektiv atmosféra na pracovišti zajímavá náplň práce dobré benefity flexibilní začátek pracovní doby
Děkujeme za vaši zpětnou vazbu! Jsme velmi rádi, že jste u nás spokojený/á. Snažíme se vytvářet prostředí, kde je každý člen týmu podporován a motivován a také vytvářet podmínky, které vám pomohou v práci růst a cítit se dobře.
Napsáno:červenec 2024

Vše je tak, jak bylo řečeno na pohovoru.
Ne.
Děkujeme za vaši zpětnou vazbu! Jsme rádi, že vše odpovídá tomu, co bylo zmíněno během pohovoru. Naší snahou je vždy zajistit, aby naše nabídka a podmínky byly co nejjasnější a splnily vaše očekávání.
Napsáno:červenec 2024

Potkáváme se i mimo kancelář na společných akcích.

Potkáváme se i mimo kancelář na společných akcích.

Máme různé teambuildingy.

Máme různé teambuildingy.

Z práce odcházíme s dobrým pocitem, jsme hrdinové všedních dní.+8

Skvělé benefity a férový přístup
chování některých klientů
Děkujeme za komentář. Klienti jsou bohužel pod tlakem těžkých událostí, ve kterých jim poskytujeme pomoc. Jejich chování můžeme někdy ovlivnit svým přístupem. Pokud to nejde, doufáme, že ve skvělých benefitech naleznete potřebnou psychickou i fyzickou podporu z naší strany, ze strany zaměstnavatele.
Napsáno:květen 2024

S prací ve firmě Global Assistance jsem spokojen kvůli přívětivé pracovní době a zajímavým benefitům. Pracovní náplň mě obohacuje o další pracovní zkušenosti. V neposlední řadě bych zmínil skvělý pracovní kolektiv, který mě motivuje podávat ty nejlepší výkony.
Nic mě nenapadá.
Děkujeme za zpětnou vazbu. Vaše spokojenost je pro nás důležitá a budeme se i nadále snažit, aby vaše zkušenosti s naší firmou byly co nejlepší.
Napsáno:září 2023

Jak by mi to sedlo ve společnosti GLOBAL ASSISTANCE a.s.?
naučila jsem se užitečné věci pro mě ohledně cest do zahraničí
jsem spokojená se vším
Děkujeme za komentář. Je skvělé, že jste získala praktické a hodnotné informace.
Napsáno:září 2023

Milé a férové prostředí.
Děkujeme za pěknou zpětnou vazbu.
Z oddělení:Právo
Napsáno:červenec 2023

kolektiv zajímavá práce nápomocní kolegové lidští a přátelští vedoucí
někteří kolegové na svou práci kašlou a stahuje to dolů všechny co s nimy musí spolupracovat
Děkujeme za vaši reakci. Je pravda, že v každé společnosti se může objevit kolega, který svou práci neplní tak, jak by měl. Věříme ale, že v naší společnosti je vždy prostor pro otevřenou komunikaci s nadřízenými a že každou situaci je možné konstruktivně řešit. Nebojte se vyjádřit svůj názor, u nás si toho velmi vážíme.
Napsáno:červenec 2023

Časová flexibilita, zajímavé bonusy, otevřen komunikace.
Děkujeme za váš komentář.
Napsáno:červen 2023

S flexibilitou zaměstnání a dobrou skloubitelností s rodinným životem.
bylo by fajn pořešit parkování pro zaměstnance.
Děkujeme za váš komentář. Pokud jde o parkování, chápeme, že by bylo ideální mít vyhrazená místa pro zaměstnance. Vzhledem k tomu, že nejsou v naší oblasti modré zóny, je možné parkovat v okolí.
Z oddělení:Zdravotní péče
Napsáno:březen 2023

Stabilita. Férové jednání. Otevřenost. Lidskost.
Děkujeme za potvrzení! Jsme rádi, že se shodujeme na našich hodnotách, které jsou pro nás klíčové. Lidskost, spolehlivost, odpovědnost, otevřenost a jednoduchost jsou základy, na kterých stavíme naši firemní kulturu. Tyto hodnoty nás vedou ve všech našich rozhodnutích a vztazích, a jsme rádi, že je s námi sdílíte.
Napsáno:prosinec 2022

Zaujala / nezaujala vás firma GLOBAL ASSISTANCE a.s.?