Naše práce, náš tým a proč nás to baví - podívejte se na video.
Na cestách pomáháme motoristům a cyklistům. Také poskytujeme asistenci zdravotní, domácí a právní.
Příjemné prostředí+7

GLOBAL ASSISTANCE a.s.

Asistenční služby

GLOBAL ASSISTANCE a.s., součást Vienna Insurance Group od roku 2014, poskytuje asistenční služby pro motoristy v Evropě, zdravotní asistenci celosvětově, domácí a právní asistenci, služby pro fleety a partnery, online konzultace s lékařem, dopravní zpravodajství s leteckým monitoringem v ČR a mnoho dalšího. Naše hodnoty jsou lidskost, spolehlivost, odpovědnost, otevřenost a jednoduchost. Jsme spolehlivým partnerem pro každou životní situaci. Naše motto zní: "Postaráme se o vás!".

Příjemné prostředí

Příjemné prostředí

Smysluplná práce

Smysluplná práce

Učit se a posouvat

Učit se a posouvat

Potkáváme se i mimo kancelář na společných akcích.

Potkáváme se i mimo kancelář na společných akcích.

Máme různé teambuildingy.

Máme různé teambuildingy.

Z práce odcházíme s dobrým pocitem, jsme hrdinové všedních dní.

Z práce odcházíme s dobrým pocitem, jsme hrdinové všedních dní.

Získali jsme ocenění Great Place To Work.

Získali jsme ocenění Great Place To Work.

Zaujala / nezaujala vás firma GLOBAL ASSISTANCE a.s.?