Celkový přístup vedení k zaměstnancům, kde pracovní výkony byly tím méně důležitým kritériem pro prodloužení smlouvy. Zaměstnanec je pro ně jen položka, se kterou se počítá, když se to hodí a které se lze snadno zbavit, když se vyskytnou jiné možnosti.
Vedení Trevos nebere ohledy na zaměstnance. Proto bych jej doporučil jen ambiciózním hazardérům a lidem, kterým nezbývá jiná možnost - což obvykle jsou lidé bez zkušeností. Ucházet se tam o nějakou významnější pozici je jako hrát ruskou ruletu - pokud vedení objeví pro ně výhodnější řešení, které ale už nepočítá s vámi, máte padáka, bez ohledu na to, jak jste si plnili své pracovní povinnosti.
Benefity byly fajn,práce byla hodně samostatná,vedení se spoléhá na samostatnost zaměstnanců více než je zdravé a když pochybí vedení,nepřiznají si chybu a hází vinu na zaměstnance. Moje pozice zkoušeče nebyla kladně vnímána. Bojoval jsem s nepřijetím a odporem. Hodně egoistické narcistní myšlení. Neschopnost změny převzít zodpovědnost za své činy a rozhodnutí. Neférové jednání. Žádná zdravá komunikace.
Čím víc děláte, tím líp. Chybí mi ta práce kterou jsem dělal. Bavilo mě to i přes všechny nedostatky a nedokonalosti.
U této firmy máme ještě 10 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?