Eurowag (W.A.G. payment solutions, a.s.)

Vedlejší činnosti v dopravě

přímý nadřízený pracovní prostředí zapálení některých kolegů možnost seberealizace u projektů využití jazykových dovedností
Nefunkčnost systémů Profesní slepota některých kolegů (HQ i lokální poočky) Nadměrný nábor drahých lidí za poslední 2 roky, bez vetší přidané hodnoty Velmi časté výjimky, neměří se všem stejně Výrazně lepší podmínky pro kolegy s cizím pasem Při řešení problémů, v některých oblastech, závislost pouze na jednom kolegovi
Napsáno:listopad 2018

Možnost realizovat vlastní nápady. Struktury nejsou ještě úplně korporátní, takže rozhodování netrvá nekonečně dlouhou dobu. Flexibilita v práci a pružná pracovní doba jsou největší plus.
Občasná tendence dělat z některých zaměstnanců nadlidi. Nadlidi neexistují.
Napsáno:listopad 2018

Najviac som spokojny s firemnou kulturou - dovera a priatelska atmosfera, taktiez velmi ocenujem ferove ofinancne ohodnotenie a mnozstvo benefitov
Obcas mam pocit, ze sa postupne vytraca osobny pristup - napriklad v rieseni aktualnych problemov - casto nemam prehlad na koho sa mozem obratit, je to pravdepodobne dosledok transformacie spolocnosti a rychleho narastu poctu zamestnancov
Napsáno:listopad 2018

Spoločnosť sa postará o karierny rast zamestnanca, rôzne benefity a výhody pre zamestnancou, podpora od nadriadených a kolegov.
Neskoré reagovanie od niektorých oddelení z centrály. Neskoré informovanie o zmenách v cenníkoch PHM pri zmene zdroja.
Napsáno:listopad 2018

Jsem spokojená s možností home office, s nabízenými benefity, s možností profesního růstu
Jsem velmi nespokojená s kanceláří na Pankráci. Bohužel už několikrát jsme upozorňovali na nepořádek a to jak v kuchyňce, na záchodech, v kanceláři. Utírání stolů téměř neexistuje, luxování koberců je velmi ojedinělé. Alespoň ale je snaha častěji vyklízet a umývat ledničky- ty jsou ale trošku nedostatečné na množství lidí.
Napsáno:prosinec 2018

- se zmanou image firmy a rebrandingem - s kolektivem
- zdluhave posouvani terminu realizaci projektu (jak stehovani kancelari, tak budovani kantyny, dale protahovani implementaci noveho myta, nebo novehi IT systemu), - nefunkni systemy (neustale padajici servery, Outlook, nefunkcni stridave NAV4 nebo NAV16)
Napsáno:listopad 2018

Dobrý kolektiv, občerstvení na pracovišti. Možnost kariérního růstu a zajímavá náplň práce.
Neodpovídající platové ohodnocení, nefunkčnost systémů a složitá komunikace napříč odděleními (pravá ruka neví, co dělá levá...)
Napsáno:listopad 2018

Přístup k moderním technologiím, dynamika, skvělý kolektiv. Domnívám se, že se spousta lidí snaží o to, aby se nám tu pracovalo dobře.
neplatí
Napsáno:listopad 2018

Oceňuji celkovou přátelskou atmosféru, to, že firma táhne za jeden provaz a vedení i zaměstnanci se k sobě chovají hezky... vedení a firma se o zaměstnance zajímá, nemám zde pocit, že jsem jen stroj, mám zde pocit, že jsem člověk a že se zajímají o to co chci a potřebuji a snaží se mi vyjít vstříc... Ve srovnání s tím, co jsem zažila jinde, je to tady úplně úžasné... Neříkám, že je vždy vše perfektní, jsme normální firma, ale celkově je to tady asi to nejlepší, co jsme kdy zažila...
Myslím, že nic co by bylo potřeba zde psát:)

Používání nových technologií
Velmi pomalé a obtížné prosazování rozšiřování týmu, brzdí to celou firmu.
Napsáno:listopad 2018
Zaujala / nezaujala vás firma Eurowag (W.A.G. payment solutions, a.s.)?