Jsme SAZKA
SAZKA a.s. image 3
Stabilita firmy+9

SAZKA a.s.

Loterijní společnost

Jsme SAZKA - moderní loterijní společnost, založená na špičkových technologiích, výjimečná svými produkty a komunikací se zákazníky. Sázíme na to, že pracovat se má tvrdě, ale zároveň je potřeba mít dostatek času na rodinu a koníčky. Máme flexibilní pracovní dobu a home office. V kanceláři využíváme firemní restauraci i posilovnu. V zimě máme ovoce a na kávě nešetříme, stejně tak na benefitech. Sídlíme přímo na metru a tramvajové zastávce Bořislavka, ale dojet můžeš autem i na kole.

Benefity Parkování v práci Jídelna Kolektiv
Nevím
Z oddělení:Zákaznická podpora
Napsáno:prosinec 2023

Od začátku citím v Sazce podporu!
Většinou to jsou maličkosti, které se však i hned vyřeší!

Vyber si, kam nejlépe zapadneš

Vyber si, kam nejlépe zapadneš

Najít skvělou práci je výzva

Najít skvělou práci je výzva

SAZKA a.s. image 3
Party na terase+9

- skvělý kolektiv, lidský přístup - flexibilní pracovní doba, dobrý balanc mezi HO a prací v kanceláří - příjemné benefity, pracovní prostředí
některé IT pozice finančně podhodnocené proti konkurenci
Napsáno:prosinec 2023

Unikátní prostředí se skvělou atmosférou Příležitost něco měnit a stavět nově Možnost se učit nové věci, pracovat s novými technologiemi Skvělí lidé
Spousta rozdělaných projektů v jednu chvíli. Když se něco dodělá, ani se nečeká na stabilizaci a vychytání much. Souběžně se pracuje na dalších projektech, které jdou ven krátce po sobě...
Napsáno:prosinec 2023

Jak by mi to sedlo ve společnosti SAZKA a.s.?
Důraz na work life balance a pochopení pro mimořádné situace. Platové ohodnocení mé pozice by v nadnárodní firmě bylo o něco vyšší, ale v Sazce je skvělá firemní kultura a hlavně máme více volných dnů než je ve firmách obvyklé a toho si osobně cením nejvíce.
Napsáno:prosinec 2023

Skvělý nadřízený, slušné benefity (třeba penzijko), krásné kanceláře přímo na metru. Kantýna v budově, stejně tak fitko.
Nic mě teď nenapadá.
Napsáno:prosinec 2023

Oceňuji HO a Sazku jako celek, rovněž dotace jídel v kantýně, chybí mi týden dovolené co byl loni, benefity jsou spíše podprůměrné ve srovnání s jinými společnostmi za mého působení, jinak jsem spokojen
Omylem hodnoceno v předchozím chlévku

Mám volnou pracovní dobu
Občas hektičnost, někdy je práce zbytečná
Napsáno:květen 2022

Líbí se mi benefity, které společnost nabízí. A že společnost myslí na své zaměstnance ( týden volna navíc, bedýnka ovoce a zeleniny domů.. ) Volné Vstupenky pro celou rodinu využívám každý rok a jsem za to moc vděčná. Oceňuji to, že se každý rok jeden z benefitů ( vstupenek ) mění. Za to moc děkuji.
Líbilo by se mi, kdyby vstupenky do Zoo atd, bylo možné využívat v elektronické podobě. Abych nemusela myslet na to, že musím karty vyzvednout a pak zase v určitý termín vrátit.
Z oddělení:Zákaznická podpora
Napsáno:květen 2022

Oceňuji přístup SAZKY k zaměstnancům. I v těžké době Covidu se to projevilo. Jsem ráda za benefity a zohledňování situací které nastávají.
Nynější budova kam jsme se přestěhovaly. S tím se nedá nic dělat. Bez čerstvého vzduchu, jen klimatizace s vrzáním, s minimem denního světla a samé sklo (akvária). Hezký a zajímavý design budovy ale uživatelsky nepříjemné a nedomyšlené.
Napsáno:květen 2022
Zaujala / nezaujala vás firma SAZKA a.s.?