Jsme SAZKA
SAZKA a.s. image 3
Stabilita firmy+9

SAZKA a.s.

Loterijní společnost

Jsme moderní loterijní společnost, založená na špičkových technologiích, výjimečná svými produkty a komunikací se zákazníky. Sázíme na to, že pracovat se má tvrdě, ale zároveň je potřeba mít dostatek času na rodinu a koníčky. Máme flexibilní pracovní dobu a home office. V kanceláři využíváme firemní restauraci i posilovnu. V zimě máme ovoce a na kávě nešetříme, stejně tak na benefitech. Sídlíme přímo na metru a tramvajové zastávce Bořislavka, ale dojet můžeš autem i na kole.

- přátelská a pohodová atmosféra, kolegové jsou nápomocní - work-life balance - benefity jsou v rámci pracovního trhu průměrné
- nerovnoměrné rozdělení práce - někdo maká jako šroub a někdo má pohodičku a své pohodlné místo - nekompetentní management - finanční ohodnocení je pod průměrem trhu - firma si navenek hraje na to, že dělá "ten dobrý hazard", ale všichni víme, že online casino jen roste a jsme prostě klasický tvrdý gambling...
Napsáno:srpen 2024

Oceňuji velmi zajímavé Benefity nad rámec běžného platu, otevřenou pravidelnou komunikaci napříč firmou, dostupnost nadřízeného kdykoli potřebuji a pravidelnou zpětnou vazbu a možnost osobního rozvoje.
Ocenil bych moderní technické vybavení jako tablet s mobilním připojením , které bych využil jak při své práci se zákazníky a každodenní prezentaci v terénu, tak i administrativní práci přímo v terénu.

Vyber si, kam nejlépe zapadneš

Vyber si, kam nejlépe zapadneš

Najít skvělou práci je výzva

Najít skvělou práci je výzva

Party na terase+9

Přehodnotily se benefity. Vedení se snaží vše nové komunikovat a dělá průzkumy spokojenosti...
Komunikace mezi odděleními, prostory

atmosféra týmový duch prostředí
budget na firemní auto
Napsáno:prosinec 2023

Jak by mi to sedlo ve společnosti SAZKA a.s.?
Oceňuji přístup managementu ke zpětné vazbě a jeho reakci na ni. Dále oceňuji možnost osobního rozvoje (kurzy, certifikace atd.). V neposlední řadě oceňuji flexibilitu pracovní doby.
ne
Z oddělení:Bezpečnost, ostraha, ozbrojené složky
Napsáno:prosinec 2023

Některé benefity (roční bonus, dotace na jídlo)
Neférové jednání ze strany kolegů a nadřízených (donášení, závist, arogance, namyšlenost)

Možnost práce při studiu
Protože pracovní podmínky vyhovují spíše studentům, juniorům a méně náročným zaměstnancům.

Lidé se zkušenostmi a náročnější spíše volí jiné společnosti. Lidí bez zkušeností je mnoho a společnost je pro lidi bez zkušeností vhodnější než konkurence, proto vychází lépe.
Napsáno:březen 2023

Kolegové z týmu jsou super.
Neférové jednání ze strany vedení. Rušení benefitů. Změny podmínek benefitů. Nízká mzda. Odchází zkušení kolegové a vedení jen sedí a kouká.
Napsáno:květen 2023

Firemni kultura Fajn kolegove Technologie Moznost vzdelavani
Homeoffice se osekal na maximalne 2 dny v tydnu, coz v dnesni dobe, kdy se jde spise cestou flexibility neni uplne idealni. Ohodnoceni nekterych pozic je vyrazne pod trhem Nova moderni budova - neda se vyvetrat, je tu velka zima, neda se zaparkovat bez placeni - ve stare budove bylo mozne vse. Zase je ale budova primo na metru.
Napsáno:červen 2022

- Férové jednání - Výplata vždy včas na účtu - Pravidelné roční bonusy vyplácené dle zásluh - Přátelské prostředí - Moderní kanceláře se skvělou dostupnosti - Možnost rychlého karierního růstu - Výborná jídelna (skvělé ceny pro zaměstnance) - Velké množství benefitů jako např. Benefit Plus, Seduo, nové Fitness přímo v budově pro zaměstnance, vstupenky do ZOO aj. - Po zaškolení možnost střídavé práce HO/kancelář - Velice zajímavá pravidelná školení a různé kurzy - Teambuildingové aktivity
- Nic mě nenapadá
Z oddělení:Zákaznická podpora
Napsáno:duben 2022

Velmi fair jednání, otevřené ale pouze do okamžiku ukončení pracovního poměru. Po dobu trvání jsem byl velmi spokojen.
Ukončení pracovního poměru proběhlo velmi podivnou a nestandardní cestou a jsem z celé situace hluboce rozčarován a to po dobu trvání mého pracovního poměru nebyly ze strany zaměstnavatele vysloveny žádné výtky, spíše naopak.
Z oddělení:Zákaznická podpora
Napsáno:červen 2022

Zaujala / nezaujala vás firma SAZKA a.s.?