Teambuilding CYRRUS
Sportovní den CYRRUS
Sportovní den CYRRUS
Neformální pracovní atmosféra+2

CYRRUS, a.s.

Obchodování s cennými papíry a komoditami na burzách

V Cyrrusu funguje skvělá týmová spolupráce, díky které služebně starší kolegové velmi pomohou i nejmladším. Pro nováčky v oboru je zde velká šance naučit se věci okolo finančního sektoru a zároveň dosáhnout potřebnou kvalifikaci. Zaměstnavatel společně s kolegy vždy maximálně pomůže s každou situací, která nastane. Cyrrus nabízí svým zaměstnancům velmi pestré benefity. Stačí když člověk chce něčeho dosáhnout a Cyrrus je firma, která dává svým zaměstnancům šanci mít úspěšný a spokojený život.
Napsáno:srpen 2020

Cyrrus mi dal velkou příležitost, i přes to že jsem neměl předchozí praxi a zkušenosti v oboru. Začátky samozřejmě nejsou snadné v žádné profesi, ale jsem rád, že jsem vytrval, úspěšně absolvoval makléřskou zkoušku u ČNB (plně hrazena zaměstnavatelem) a dnes mohu pracovat v příjemném a inspirativní kolektivu, kde každý rád poradí a pomůže. Ale co mne naplňuje nejvíce je spolupráce s úspěšnými klienty kteří důvěřují mé osobě a mému úsudku. Cyrrus je členem pražské a frankfurtské burzy a ti nejlepší z nás zde měli možnost exkurze a reprezentaci společnosti v těchto ctihodných institucích. Náplň práce je komunikace s klientský kmenem a správa svěřených financí, ať se jedná o nákupy/prodeje akciových titulu na americké, frankfurtské a pražské burze, nebo využívání strukturovaných produktu z produkce Goldman Sachs & BNP Paribas. Pokud na sobě budeš usilovně pracovat, tak se můžeš v pracovní době účastnit rozličných společenských akcí, investičních konferencí, případně golfových turnajů s klienty. V pracovní době můžeme v rámci benefitů docházet do hodin anglické a španělské konverzace, využívat multisport kartičku a mnoho dalšího.
Napsáno:červen 2020

Největší síla CYRRUS je v kolektivu, pracuje tu spousta schopných lidí a když je potřeba, táhnou všichni za jeden provaz - např. i nad rámec své profesní orientace.
do některých procesů zbytečně zasahují zaměstnanci, kteří jim nerozumí
Napsáno:červen 2020

Na firmě oceňuji neomezeně možnosti rozvoje. Před více než pěti lety jsem zde začínal jako konzultant( nejnižší obchodní pozice ) a podařilo se mi vypracovat na pozici v managementu. Jde vidět že kdo chce muže neomezeně rust
Občasná byrokracie ale to se dá u obchodníka s licencí pro cenné papíry čekat
Napsáno:květen 2020

Jak by mi to sedlo ve společnosti CYRRUS, a.s.?
Dobra atmosfera na pracovisti a snaha vedeni o neustale zlepsovani na zaklade podnetu ze strany zamestnancu.
hluk na pracovisti, ale lze si zvyknout
Napsáno:listopad 2018

CYRRUS je funkční brněnská firma s velkou pobočkou v Praze. Určitě tohle prostředí není pro každého, záleží co kdo dělá a chce dělat, ale pracuje se tu prostě dobře.
Změnil bych maximálně nějaké interní procesy, ale to se mění neustále.
Napsáno:duben 2018

Cyrrus poskytuje netradiční pracovní prostředí, člověk zde má hodně prostoru na sobě pracovat a může se zlepšovat v mnoha ohledech. Vztahy ze zaměstnavatelem jsou férové a zaměstnanci nikdy nepřijdou zkrátka pokud si plní své pracovní povinnosti. V Cyrrusu reflektují názor zaměstnanců a jednání s nimi je transparentní. Osobně si cením dobrého kolektivu a netradičních firemních benefitů. Líbí se mi, že Cyrrus má tendenci se někam posouvat a vidím v něm zázemí stabilní společnosti se zkušeností a tradicí.
Jako v každé firmě se vždy něco najde, mám na mysli některé interní procesy, ale to vše je jen o přístupu a komunikaci. Nevidím zde tedy žádnou zásadní věc kterou by měl Cyrrus změnit.
Napsáno:červenec 2018

Firma se stará o zaměstnance, umožňuje profesní i osobní rozvoj. Práce je různorodá, samostatná. Máme zkrácenou pracovní dobu, sick days a další zajímavé benefity. Pracovní prostředí je přátelské.
Změnil bych systém docházky.
Napsáno:listopad 2018

Kreativní prostředí Kariérní růst Schopnost být nejlepší na trhu Dobrá parta lidí

no comment
no comment
Napsáno:srpen 2018
Zaujala / nezaujala vás firma CYRRUS, a.s.?