MHM computer a.s.

Správa počítačového vybavení

Možnost zvyšovat kvalifikaci, kolegové
Variabíní složka mzdy přes kterou je řízeno, aby si zaměstnanec za dovolenou nevydělal více než jiný měsíc. Tedy průměr ze tří mešíců je nedodržen a mzda snížena právě přes variabilní složku. Změna dohody o odměňování (snížení odměn a navázání na cíle, které není možné z pozice ovlivnit), říkání nepravd o stavu firmy, nesmyslné procesy, neexistuje stabilní přidávání ani o inflaci, kdo netlačí víc peněz nedostane, ať dělá sebelíp. Majitelé jsou odříznuti od reality, za 6 let nepřišli ani jednou mezi pracujíci lid. Ve svých letech se pusili do kamenolomu v Libérii, kde utopili spoustu peněz pr nic. Moc chovných, málo tažných. Proto všechno co píši výše také spousta lidí odešla. Ale jak řekl jeden z majitelů, každý jsme nahraditelný, no tak mají co chtěli...
Napsáno:září 2019

Největším benefitem společnosti je stereotyp, který se všude ve firmě nachazí - od bakelitového telefonu, který zažil temné časy doby minulé, až po top management, který na tom není o mnoho lépe. Mezi další benefity, lze rozhodně zařadit přátelskou atmosféru, jídlení kupony ne velkých hodnot a velice individuální přístup k zaměstnanci.
Bohužel, vše souvisí se vším, a tak i to, že si ve firmě připadáte jako v populárním retrospektivním dokumentárním seriálu Karla Čáslavského má veliká úskalí. Mnoho zaměstnanců má svá „zažitá“ místa, a firma a její kolektiv klade velký odpor k veškerým inovacím. Žel, úroveň a kvalita komunikace nadřízených se zaměstnanci se též odráží v dobách minulých a je tak přirovnatelná k fungování prvního Morseova telegrafu – ačkoliv měl poměrně jednoduchý výstup, málokdo mu rozuměl.

Oceňuji osobní přistup, když je problém, jde vyřešit, najít řešení. Mínus je pro mě osobně plat, který mi byl slíben větší již dlouho. Na druhou stranu, jsem nebyl tak progresivní a neměl za sebou vidět tolik práce. Když se člověk trochu obrní a příjme jak to tu chodí, dá se tu hezky zapadnout a pracovat. Nečekejte super mladou progresivní firmu. Je tu mnoho zaměstnanců, kteří mají svá místečka a tak to tu bude asi do konce (do jejich důchodu). Firma stále jede, což vypovídá o houževnatosti vedení a zaměstnanců, otázka, je jak jsou za svou houževnatost zaměstnanci odměňováni. O tom bohužel nic nevím....ale pořád tu jsou, tak asi dobře?
Vše popsáno v plusech.
Napsáno:leden 2019

Osobní přístup, pokud nebyl ovlivněn jinými osobami
Aby více komunikoval s běžnými zaměstnanci a nespoléhal se jen na názory top managementu.
Napsáno:březen 2018

Kafe
Přístup Prostředí Vize do budoucnosti
Napsáno:leden 2024

důvěra, volnost v rozhodování, nezatěžování zbytečnou administrativou
Benefity, které jsou jinde běžné, zde jsou v omezené míře nebo vůbec.

Možnost práce při studiu
Vhodné jsou zejména pozice na dohledovém centru, víkendové a noční směny nebo na juniorské IT pozice.

Rozmanitou práci
MHM je dodavatel IT řešení pro zákazníky z velmi rozmanitých prostředí. Pro každého zákazníka je hledáno unikátní řešení optimalizované přímo na jeho potřeby.
Napsáno:leden 2020

dodržování termínů plateb
neférovost ohledně smlouvy
Napsáno:leden 2019

Zaujala / nezaujala vás firma MHM computer a.s.?