Oceňuji, že pokud se stane v soukromí neočekávaná situace ( nemoc dítěte, lékař, školní akce) vždy vyjde vstříc.
Hodinový výkon - zákazník nemá určitý komfort ( vyzásobenost, pokladní nemá čas na zákazníka)
Chybějící akční položky , které nelze objednat ( zákazníka nezajímá důvod a pokladní to odnášejí)
Zrušení odměn pokladním, nemají žádnou motivaci - vlídné slovo nestačí jsou nejdůležitější složkou prodejny!
Navyšování mzdy
25dní dovolené, kterou si ovšem nemůžete naplánovat
Neupřímná vedoucí. Změny směn ze dne na den, prakticky každodenně, z odpolední na ranní běžná věc, 6 dní v kuse, den volna a opět 6 dní v kuse, ranní směna začíná v 5, předat trezor v poledne a odčipnout, dodělat si práci z rána až pak, protože hodinový výkon. Práce pro singl ok, ale pro člověka s rodinou v žádném případě.
Oceňovala jsem, že zaměstnavatel dokázal každý problém vyslechnout, a následně se snažil férově vyřešit, skvělá komunikace mezi zaměstnanci, naučila jsem se toho tolika, díky dobré spolupráci s úžasným týmem.
V každé práci je něco, co vám vadí, avšak jsou to jen maličkosti. Žádný velký problém jsem neměla.
Benefitní cafeterie
Dárkové karty