Benefity - lékárna, kino i optika za zvýhodněné ceny. Peníze co slíbili vždy zaplatili.
Chování k zaměstnancům- direktivní přístup a zbytečné tlaky na snížení personálu na úkor soukromí a tlak na výkon. Za celou dobu jsem neměla na svoji práci konstruktivní zpětnou vazbu. Velmi uzavřené společenstvi kmenových zaměstnanců kteří celkově nováčky nepřijali dobře a stále jen kritika čehokoliv co bylo nové a jiné než zaběhlý standard firmy.
Možnost kariérního postupu
Jsou jasně dané postupy a ty se musí dodržovat. Není prostor pro vlastní invenci nebo nápady . Když je vydána směrnice nebo postup z centrály tak se bude dodržovat a zavede se do praxe bez ohledu na zaměstnance atd.
Řád a pravidla
Super kolektiv (kolegové a podřízení); práce v blízkosti domova; práce, která mě bavila.
Být v práci přes čas a zadarmo.
Jezdit jako jediný zaměstnanec po jiných prodejnách.
Při žádosti, že chci dělat nižší pozici mi nebylo vyhověno, přitom pracovní místo bylo volné.
Nulové školení, vše jsem se učil sám.
Nulová motivace od vedení, jen ukolování à věčná nespokojenost se vším.
Práci v týmu mladých lidí
Záleží filiálky od filiálky, ale jsou prodejny, kde je mladý tým
Rozmanitou práci
Každý den se naskytne příležitost naučit se něčemu novému
Benefitní cafeterie
Dárkové karty