Zajímavá různorodá práce, ocenila bych benefity a stravenky. Krátká vzdálenost do zaměstnání.
Množství úkolů a práce, které nejdou stihnout a zvládnout v pracovní dobu, dost často zůstávám déle, než práci dodělám. Cítím velký tlak z vedení, velmi stresující práce s lidmi.
Nenapadá mě jediná věc co bych v Penny mohl pochválit.
Nastoupil jsem jako zástupce vedoucího prodejny.
14 dní jste na pobočce a doplňujete zboží nebo sedíte na pokladně.
Následně dalších 14 dní jste na školícím středisku kde vás mají vše naučit..
Opět sedíte jen na pokladně a doplňujete zboží.
Pak vás vrátí na vaši pobočku a vesměs neumíte nic jiného než sedět na pokladně a doplňovat zboží.
Na minutu přesný příchod i odchod. Hlavně večer to je pěkná honička, když se má za 20 minut stihnout uklidit kolem pokladen, pečivo včetně odpisů, slev a výpis skladových zásob a příprava na ráno..
Určitě mi dělalo radost se dívat na spokojené zákazníky kteří si koupili,pobavili se, spoustu zákazníků jsem si uložil v srdci a troufám si tvrdit, že ony mne také.
Benefitní cafeterie
Dárkové karty