Livesport s.r.o.

podrobné vykazování času slabé možnosti dalšího rozvoje komunikace vedení podprůměrný příjem
Napsáno:květen 2024

Podmínky pro práci a relax (kvalitní vybavení, technika, prostory, posilovna, fotbálek,...) Stravování Parkování
Silná administrativní zátěž (podrobný časový report docházky a práce) Komplikovaná organizační struktura a složité procesy i při malém počtu zaměstnanců

Práci vhodnou pro rodiče s dětmi
Rodiče s dětmi mají vysoké výdaje, hypotéky a pod. Livesport je kapitálově silná společnost, a tak nehrozí, že by přišli o práci, nebo finančně strádali, mají stabilní zázemí. Většina zaměstnanců děti má, a tak v tomto mohou být na stejné vlně.
Podrobné časové reporty jsme již v předchozích letech zrušili. :)
Napsáno:duben 2019

Přátelská atmosféra i kolektiv. Férový přístup nadřízených k podřízeným. Možnost relaxovat na pracovišti. Když nám něco dlouhodobě chybí/vadí, probere se to na např. na schůzce a napraví.

Neformální pracovní atmosféru
- Nemáme dresscode, pracujeme v tom, v čem se cítíme pohodlně. - Kolegové se mezi sebou zdraví "ahoj, čau" a dokážou si popovídat například o tom, co dělali zajímavého o víkendu nehledě na to, kdo je nadřízený nebo podřízený - Někteří mají ve své kanceláři knihy, hry a také fotky členů rodiny, aby se cítili více jako doma. - Mimo pracovní dobu pak s kolegy zahrají nějakou tu deskovou či PC hru, nebo si zajdou společně zahrát Virtuální Realitu. - Samozřejmě se občas zajde společně na pivo, do divadla nebo prostě si zahrát pinčes, badminton, tennis...
Napsáno:březen 2019

- mám dost prostoru pro vlastní nápady - jídlo zadarmo, posilovny a další benefity - celkově dobrá atmosféra
- možná by v kancelářích mohlo být víc kytek :)
Napsáno:březen 2019

Stravování na pracovišti zdarma, velká relax zóna, vstupenky do divadla, pravidelné firemní akce, možnost parkování v garáži
Napsáno:říjen 2018

Ferove chovani. Dobra atmosfera.
Napsáno:prosinec 2018

Flexibilita, dostupnost kanceláře
Nízká mzda, noční směny, nepochopitelné uvedení toho proč mě vyhodily, absolutně nepochopitelně naberou velké množství brigádníků, následně propouštějí. S jejich uvedeným důvodem se já neztotožňuji, můj pohled na věc je hodně jiný.
Napsáno:červen 2025

Milujem sportovnu atmosferu v celej firme. Tiez prostor pro royvoj a vzdelavanie.
Spoluprace napric spolecnostou obcias vazne.

Příjemné pracovní prostředí
Priatelska atmosfera, ferovi nadriadeni a pravidelne teambuildingy.

Práci v týmu mladých lidí
Vo firme mame vela mladych zamestnancov, ktori su ambiciozni a prinasaju nove technologie a napady. Vdaka skusenym starsim nadriadenym, ktori doveruju mladsim kolegom nie je problem realizovat svoje napady. Firma podporuje sebarozvoj a organizuje pravidelne celofiremne akcie, kde je mozne spoznat ludi z inych oddielov.
Napsáno:listopad 2022

Kolektiv Pracovní podmínky Podpora osobního rozvoje Work-life balance Nové technologie
Napsáno:listopad 2022

Zajímavé benefity Přátelský kolektiv Příjemné prostředí Vidina pracovního růstu
Zatím jsem nic, s čím bych byla nespokojená, neobjevila.
Napsáno:květen 2022

Zaujala / nezaujala vás firma Livesport s.r.o.?