Omnicom Media Group, s.r.o. image

Omnicom Media Group, s.r.o.

Zastupování médií při prodeji reklamního času a prostoru

Do firmy jsem nastupovala hned po VŠ a netušila jsem, že tu budu víc, jak 10let. Celkově i přes všechny změny za celou tu dobu tu byla vždy skvělá atmosféra, parádní kolegové, podporující a motivující přístup vedení u všech projektů, které realizujeme. Momentálně nejvíc oceňuji firemní školku a možnost HO dle potřeby. Kdybych měla doporučit, tak jedině všema deseti!

Práci vhodnou pro rodiče s dětmi
Firemní školka v budově

Neformální pracovní atmosféru
Máme spoustu firemních aktivit jako třeba book swap, charitativní bazar na pomoc potřebným,firemní akce a teambuildingy,workshopy např. jak se starat o kytky,sezónní snídaně atd atd
Napsáno:září 2024

Velká vstřícnost vedení, fér a podporující přístup nadřízených, možnost homeofficu. Zábava na pracovišti. Skvělé!

Marketing a svět reklamy se stále mění a inovuje, proto je stále co se učit. Firma organizuje školení a různé vzdělávací akce pro své zaměstnance

Práci vhodnou pro rodiče s dětmi
Firma má ve stejné budově firemní školku, takže člověk odvede dítko do školky a ve stejné budově i pracuje. Navíc firma vychází hodně vstříc s možností prace z domova, když je dítě například nemocné. Což všichni rodiče ocení. Proto ji rozhodně doporučuji!
Napsáno:září 2020

příjemné a neformální pracovní prostředí otevřená atmosféra
Napsáno:leden 2020

nejpřívětivější firma k maminkám s dětmi jakou jsem kdy poznala spousta skvělých benefitů nadstandardní servis ze strany zaměstnavatele
ani ne :o)
Napsáno:leden 2020

Jak by mi to sedlo ve společnosti Omnicom Media Group, s.r.o.?
Náš zaměstnavatel se o nás skvěle stará:-). Máme spoustu nefinančních benefitů, stará se o naše zdraví. K dispozici je denně spousta ovoce, nápojů, přes oběd můžeme chodit za minimální částku cvičit. Máme příjemné pracovní prostředí, moderní. Součástí jsou i telefonní budky. Zaměstnavatel respektuje náš soukromý život.
Není vůbec nic co vytknout. Jestliže se nám ve společnosti něco nelíbí, dá se o tom mluvit s nadřízeným a vedení se k požadavkům zaměstnanců staví kladně a snaží se maximálně vyhovět!!!
Napsáno:leden 2020

fajn kolektiv s dobrou atmosférou, možnost rozvoje a postupu, možnost realizovat vlastní nápady, možnost používat inovativní nástroje
open space
Napsáno:leden 2020

Přístup k zaměstnancům. Podpora a možnost rustu., Který chybí.
Napsáno:červenec 2018

Lidský a osobní přístup. Častá školení. Benefity. Spolupráce mezi týmy. Přátelský kolektiv.
Napsáno:červen 2025

Skvělí lidé, férový přístup, inspirující prostředí, spousta vzdělávání, možnost podílet se na zajímavých projektech, ekologické směřování firmy, charitativní akce....
Napsáno:listopad 2024

Firemní kultura
Množství práce
Napsáno:leden 2024

Zaujala / nezaujala vás firma Omnicom Media Group, s.r.o.?