Do firmy jsem nastupovala hned po VŠ a netušila jsem, že tu budu víc, jak 10let. Celkově i přes všechny změny za celou tu dobu tu byla vždy skvělá atmosféra, parádní kolegové, podporující a motivující přístup vedení u všech projektů, které realizujeme. Momentálně nejvíc oceňuji firemní školku a možnost HO dle potřeby. Kdybych měla doporučit, tak jedině všema deseti!
Jobs fit for working parents
Firemní školka v budově
Informal work atmosphere
Máme spoustu firemních aktivit jako třeba book swap, charitativní bazar na pomoc potřebným,firemní akce a teambuildingy,workshopy např. jak se starat o kytky,sezónní snídaně atd atd
Velká vstřícnost vedení, fér a podporující přístup nadřízených, možnost homeofficu. Zábava na pracovišti. Skvělé!
Opportunity to learn new things
Marketing a svět reklamy se stále mění a inovuje, proto je stále co se učit. Firma organizuje školení a různé vzdělávací akce pro své zaměstnance
Jobs fit for working parents
Firma má ve stejné budově firemní školku, takže člověk odvede dítko do školky a ve stejné budově i pracuje. Navíc firma vychází hodně vstříc s možností prace z domova, když je dítě například nemocné. Což všichni rodiče ocení. Proto ji rozhodně doporučuji!
How would I fit in at Omnicom Media Group, s.r.o.?
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
Náš zaměstnavatel se o nás skvěle stará:-). Máme spoustu nefinančních benefitů, stará se o naše zdraví. K dispozici je denně spousta ovoce, nápojů, přes oběd můžeme chodit za minimální částku cvičit. Máme příjemné pracovní prostředí, moderní. Součástí jsou i telefonní budky. Zaměstnavatel respektuje náš soukromý život.
Není vůbec nic co vytknout. Jestliže se nám ve společnosti něco nelíbí, dá se o tom mluvit s nadřízeným a vedení se k požadavkům zaměstnanců staví kladně a snaží se maximálně vyhovět!!!
Skvělí lidé, férový přístup, inspirující prostředí, spousta vzdělávání, možnost podílet se na zajímavých projektech, ekologické směřování firmy, charitativní akce....
Did you find Omnicom Media Group, s.r.o. interesting?