Nejvíce mě v PHD baví rozmanitost činností a topový kolektiv. Nikdy se nenudím a každý den se naučím něco nového, a to i po více než 6 letech. I když je toho občas víc na práci, vždy se najde někdo, kdo rád pomůže, a to i v případě zábavy po práci :-) Jo, a je tady spousta benefitů od dopravy, přes jazyk, školení, firemní školku atd. atd.
V určitých obdobích se nakupí hodně práce, typicky na podzim.
Asi nejvíc se mi líbí, že tady máme hodně příležitostí nejen pracovních - teď během covidu a vlastně i předtím se učíme díky různým přednáškám, jak pečovat o své zdraví. Teď i společně hubneme :-) Ale to je jen příklad, těch věcí, které mají přesah do soukromí, je hodně.
How would I fit in at Omnicom Media Group, s.r.o.?
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
Omnicom nabízí spoustu zajímavých benefitů od vzdělávání přes kulturu až po sport. Nabízí možnost osobního i profesního růstu a je tu skvělá parta lidí.
Moje práce mě moc bavila, uspokojovala, měl jsem ji moc rád. Převážná většina lidí jsou skvělé osobnosti a profíci na svém místě. Bylo moc fajn s nimi pracovat.
Docela hodně pozérství, přetvářky, hraní si na úspěch.
Znalosti v oboru napříč celou agenturou, profi přístup ke klientům, zaměření na vzdělávání zaměstnanců, vývoj nových technologických řešení a inovací a hlavně přátelská atmosféra
Otevřená, neformální a přátelská atmosféra
Možnost se rozvíjet v souladu se svými silnými stránkami
Vysoká míra inovací, možnost se neustále učit
Férový a lidský přístup
There are 7 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?