ELTODO, a.s.

bohuzel nic :(
vedeni, podprumerny plat, benefity
Napsáno:září 2019

Uplatnění pro starší 50 let
Mladí se za nízký nástupní plat k firmě jako montéři nehrnou, starší kteří už mají nějakou praxi, si můžou po roce zkusit říct o víc. Rozmezí je 20000 - 23000 Kč hrubého + prémie. Firma z nedostatku bere všechny. Bohužel nejvyšší vedení firmy usnulo na vavřínech a místo aby zaplatilo a udrželo schopné montéry pořádá tanečky na palubě potápějícího se Titaniku

Řád a pravidla
Ve firmě je hodně šéfíků, kteří by to chtěli doklepat do důchodu. Mají rádi zaběhnutý systém, seženou zakázku, dodají podklady a vy máte práci.
Napsáno:srpen 2019

Blízko do zaměstnání Dobrý kolektiv lidí (na štěstí) Neschopný TOP management
Neschopný TOP management Častá fluktuace Nejistota, kterou TOP management vytvářel
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:duben 2019

Fajn kolektiv po lidské stránce. Chytří lidi s bohatými zkušenostmi. Dobré produkty společnosti.
Vedení nechce pochopit, že hodnota firmy je v lidech. Platy jsou podprůměrné. Šetří se na nesprávných místech - zkušení zaměstnanci odcházejí, protože nedostanou přidáno 3tis. Společnost nemá vizi kam dál a zároveň tuší, že jí současné zakázky postupně nestačí živit.
Napsáno:leden 2019

S ničím
Zkostnatělost firmy

Přístup nadřízených je otřesný, stejně tak jsou na tom i jejich nadřízení..
Napsáno:prosinec 2018

Pružná pracovní doba, stravenky.
Moc práce za málo peněz. Nefunguje moc spolupráce v rámci střediska, netáhne se za jeden provaz.
Napsáno:listopad 2018

Možnost uplatnění pro lidí bez zkušeností či absolventy. Relativně férový přístup k podřízeným na našem oddělení. Možnost pracovat na reálných a velkých projektech v terénu. Jednoduché výběrové řízení nezatížené testy apod. Rodinné prostředí a skvělý kolektiv na některých odděleních.
Je toho hodně. Nejdřív by se měla vypěstovat firemní kultura a firma by měla začít zajímat o svých zaměstnancích, o prostředí ve kterém pracují, jelikož budova bývalé ubytovny nepůsobí pozitivně a inspirující. Chybí jakýkoliv marketing. Přičemž je to jedna z věci, které nerozumím. V tomto ohledu společnost má obrovský potenciál, protože výrobky a technologie jsou vidět denně po celé republice, ale přijde mi, že nikdo tuto příležitost nevyužíva. Určitě by prospělo, kdyby firma začala být moderní a posunula se z 90. let k těm pravým "technologiím zítřka".
Z oddělení:Výzkum, vývoj
Napsáno:květen 2018

Stanovení a dodržování strategie.
Napsáno:září 2017

S pracovním růstem S Důvěrou od zaměstnavatele S poskytnutými benefity a eventy
Jako celek je celá skupina trochu zkostnatělá, pomohlo by více mladších kolegů napříč celou skupinou.

Práci vhodnou pro rodiče s dětmi
Flexibilní plánování směn usnadňuje sladění pracovního a rodinného režimu, a to jak při každodenní organizaci, tak i v nenadálých situacích. Navíc je v určitých případech možné vzít dítě krátkodobě s sebou do práce, což představuje další praktickou formu podpory rodičů.

Pružnou pracovní dobu
Eltodo a.s. je vhodné pro lidi, kteří ocení pružnou pracovní dobu, protože nabízí poměrně otevřený prostor pro individuální organizaci práce. Umožňuje přizpůsobit si denní režim osobním záležitostem i pracovním závazkům tak, aby vše hladce fungovalo. Zároveň poskytuje dostatečnou flexibilitu pro plánování delších volných období, aniž by byla narušena kontinuita práce.
Napsáno:listopad 2025
Zaujala / nezaujala vás firma ELTODO, a.s.?