Resideo (Ademco CZ s.r.o.) image

Resideo (Ademco CZ s.r.o.)

Vývoj a výroba součástek pro vytápění a úpravu vody s využitím moderních technologií.

prilezitost prace bez predchozi praxe , moznost prosadit se , moznost precasu
sklad ma dlouhodobe nedostatek zamestnancu a tento problem byl opakovane eskalovan na vyssi mista a nestalo se nic ... odmena za vedouci pozici je opravdu k smichu ...
Napsáno:srpen 2021

- individualni pristup k planovani smeny/ pracovni doby - kvartalni benefity Sodexo flexi pass - naucil jsem se par novych programovacich jazyku
- od doby co Resideo existuje zde pracuji a spise benefitu ubylo nez pribylo - chybi motivace vykonnosti, kvality odvadene prace: ohodnoceni je dane bud skillem nebo smlouvou, pokud ale pracujete lepe nez nekdo se stajnym skillem, nebo stejnou smlouvou, budete ohodnoceni stejne (GDPR situaci nepomaha, protoze nejde transparetne porovnavat vysledky) - pomaly, temer nulovy priliv novych technologii (neperspektivni) - obecne plati ze co si nevyhadate pri nastupu uz potom tezko dostanete (pripad lidi bez pracovni zkusenosti co se podcenuji a pak zjisti ze jsou schopnejsi nez nekteri kolegove a mohli by si zadat za svou praci vice, ale to uz je pozde vetsinou)
Napsáno:srpen 2021

skvělá šéfka, práce není fádní, profesní rozvoj (zkušenosti)
nízký přízpěvek na multisport kartu, některé věci přeprocesovaný
Z oddělení:Nákup
Napsáno:srpen 2021

kolektiv. volna pracovni doba. benefity.
je to korporat. to ma sve plusy i minusy.
Napsáno:srpen 2021

Jak by mi to sedlo ve společnosti Resideo (Ademco CZ s.r.o.)?
Moznost karierniho rustu. Vzdelavani zamestnancu. Vzdelavani v oblastni LEANu. Neformalni pratelske prostredi
Jako i u jinych korporatu zde obcas narazite na zdlouhavejsi schvalovani. Nicmene musim rict, ze za posledni 2 roky se dost veci zjednodusilo a zrychlilo.
Napsáno:srpen 2021

Firma je i přes změny docela stabilní, alespoň ve srovnání s několika jinýma pracovníma nabídkama, ze kterých kdybych před několika roky jednu vzal, tak bych zase hledal dál..
Firma se redukovala z vývojovo - výrobní na spíše jen výrobní. Vývoj spíše pomáhá udržovat ve výrobě starší portfolio výrobků.
Z oddělení:Výzkum, vývoj
Napsáno:srpen 2021

Skvělý kolektiv, rozmanitá náplň práce, částečně variabilní pracovní doba, odpovídající finanční ohodnocení a nabídka benefitů (flexipassy, příspěvek na penzijní připojištění apod.)
Ne příliš široká nabídka školení / kurzů

Možnost profesního růstu, Možnost přizpůsobit si pracovní dobu, Benefity
Napsáno:srpen 2021

Naše firma je plná skvělých lidí a je radost s většinou z nich spolupracovat. Mluvíme spolu otevřeně a vládne tu přátelská atmosféra. Firma pečlivě zvažuje zařazení nových benefitů a přemýšlí, jak práci ve firmě zjednodušit.
Resideo je korporát a je nutné počítat s tím, že některé změny trvají déle nebo pro celek nejsou prioritou, tak musíme být trpělivější. Jsme větší firma a shodnout se na jediné správné cestě je také někdy složité i lokálně, ale snaha a ochota hledat společná a pro všechny přijatelná řešení se děje a tedy i cení.
Napsáno:srpen 2021

Jsou tu fajn lidi, otevřená komunikace a přátelské vztahy s kolegy i s lokálním managementem společnosti. Zázemí stabilní mezinárodní společnosti přináší určitou jistotu a zároveň velký prostor učit se. Vyhovuje mi práce ve velké společnosti - člověk tu není na nic sám, vždy je s kým se poradit.
Práce ve velké společnosti má i své nevýhody, některé procesy jsou zbytečně složité a zdánlivě jednoduché věci komplikované :-(
Napsáno:srpen 2021
Zaujala / nezaujala vás firma Resideo (Ademco CZ s.r.o.)?