Flexi pasy, dojíždění firemním autem na obědy, volnější atmosféra.
Podhodnocené platy, nedostatečné roční navyšování oproti inflaci, bez odměn, korporátní zdlouhavé řešení i prkotin, katastrofické podmínky pracovního zázemí.
Zázemí zahraniční společnosti přináší určitý pocit jistoty. Výplata snad nikdy nepřišla po splatnosti, každoročně se plat zvedá aspoň o inflaci. Víceméně je tu příjemné prostředí, klid na práci, fajn kolegové. Osobně mám dobrý a přátelský vztah s nadřízeným.
Ve firmě nefunguje komunikace mezi odděleními. Je tu veliká propast mezi lidmi z administrativy a výroby. Bohužel tu nikdy nefungovala kultura, lidé se na chodbách nezdraví, je tu cítit velký individualismus. S benefity to není slavné, ale snad se to do budoucna změní. Je to korporát, ze zahraničí chodí často nesmyslné požadavky. Něco schválit trvá někdy věčnost.
Velké štěstí na kolektiv, fajn kolegové a nadřízený, který své podřízené kdykoliv vyslechne a pomůže s jakýmkoliv problémem.
Výhodou jsou také některé benefity jako Sodexo karta / FlexiPass, masáže a možnost stravování přímo v budově, kde pracujeme. A co velmi oceňuji, je možnost mít home office.
Vadí mi chování kolegů z jiných divizí, nezájem o věci, které jsou pro naši divizi podstatné. Neřešení a neeskalování problému, nedotáhnutí do konce.
Pracoviště je slušně uzpůsobené na práci a pohodlně se pracuje i v extrémních venkovních teplotách. Dojíždíme ve skupině pár minut autem a parkujeme přímo před areálem. Práce je bezpečná a jsem vybavený od zaměstnavatele. Práce není monotónní a je možné střídat stanoviště podle nabytých pracovních zkušeností. Přímo v místě je v provozu jídelna s širokým výběrem teplých obědů a večeří. V provozu pres celý den je obchod s dobrými cenami. Zaměstnavatel platí bez prodlev, hezké odměny za nestandardní práci přesčas nebo o víkendu. Mzda roste každý rok a je vyšší než ta ze smlouvy díky možnostem příplatků.
Hodila by se nějaká forma sick day, ačkoliv nadřízení jsou v pohodě a flexibilně se lze přizpůsobit. Místo příspěvku na stravování bych uvítal stravenky, na druhou stranu mám k dispozici kantýnu a skvělé menu. Jinde jsem zatím lepší neměl.
Na mé pozici se mi líbí rozmanitost práce, i to, že u toho musím přemýšlet. Je to pokaždé jiný produkt, jiná chyba, jiné řešení.
Ve výrobě se bohužel více hledí na kvantitu než na kvalitu
Na čem by mohlo Resideo zapracovat, jsou benefity, např relax day, sickday, stravenky či více flexi bodů. V tomto ohledu si myslím, že trochu pokulhává za konkurencí
Jednoduchá práce, naučí se ji opravdu každý.
Ochotní nadřízení, trenéři i kolegové.
Pokud nemůžete z nějakého důvodu přijít, onemocníte nebo potřebujete prohodit směnu, vždy se bez problémů domluvíte.
Výběr pracovní doby.
Možnost rozvíjení se a navyšování mzdy pomocí skillů.
Velký výběr jídla, výborná kuchyně.
Klimatizace a rádio na hale.
Pouze jedna přestávka. Na ranní směně oběd v 10h - příliš brzy.
Málo prostoru v šatně.
Noví zaměstnanci jsou oceňováni více než stálí, protože firma potřebuje přilákat lidi.
Zbytečně dlouhé nástupní školení, většinu věcí se člověk stejně naučí až ve výrobě.
Máte volbu výběru pracoviště, což by mělo být plus, ale když si vyberete a pak vás stejně dají jinam tak je to zbytečné.
Někteří lidé mají více pozornosti školitelů a postupují rychle díky atraktivitě.
Zaujala / nezaujala vás firma Resideo (Ademco CZ s.r.o.)?