Velice zajímavé benefity, kvalitní a příjemná výuka cizích jazyků
Při vývoji se používá velké množství relativně zdlouhavých a náročných procesů, které ne vždy dobře fungují. Drobný vývojový úkol se přes tyto obsáhlé a zdlouhavé procesy stává relativně náročným. Zdlouhavé procesy odvádí takto koncentraci a energii od samotného vývoje, který je zde redukovan na drobné opravy či úpravy. Žádných větších/zajímavých projektových úkolů jsem se zde nedočkal. Vztahy s nadřízenými odpovídají klasickým "korporatním" vztahům. Každému toto prostředí nemusí vyhovovat.
Nadstandartní finanční ohodnocení, benefity, kde je tisíce možností jak je uplatnit, 25 dnů dovolené a 8 k tomu navíc. Pravidelné akce, nejen pro zaměstnance, ale i pro jejich rodiny. Den zdraví, den rodiny, Mikuláš, sportovní den, různé večírky atd. Flexibilní pracovní doba. Hlavně ale skvělý kolektiv. Nevezmou sem blbce, který je sice profík, ale jinak třeba úplný blb a arogantní namyšlenec. Se všemi se jedná na rovinu a hlavně se tu s případnými problémy pracuje. Maximálně se snaží vyjít vstříc. Je opravdu vidět, že v momentě, kdy jste členem týmu a máte snahu pracovat, tak firma má opravdu snahu si vás udržet. Váží si loajality a a pokory lidí. Problémy se tu řeší s chladnou hlavou, bez křiku a zbytečných nepříjemných emocí.
Rozhodně bych neměnila a jsem zde velmi spokojená. K ženám se zde chovají kolegové velmi hezky a galantně.
Spousta benefitů, hodně dovolené a skvělý work-life balance
Mzdy podprůměrné. Minimální možnosti kariérního postupu, jelikož se různé role kumulují jen vyvoleným, ti pak ale nemají čas všechny tyto role dělat kvalitně. Vedení neumí využít potenciál zaměstnanců, minimální podpora vzdělávání (vzdělávácí kurzy nečekejte).
Firma si neumí udržet zaměstnance - najme studenty, ty něco málo a nechá je odejít. Výsledkem jsou nezkušené týmy s 1-2 seniory, a při obsazování nových pozic se tyto pozice přidělí těmto seniorům a nikomu jiného se nedá šance. I po 5 letech ve firmě mi vedení řeklo, že příležitosti pro mě nejsou a nebudou
Zapojení do velkých projektů, možnost dokoupit 8 dnů volna navíc z kafeterie, flexibilita ohledně místa výkonu práce (kdekoliv v rámci ČR), flexibilita časová, nízké nároky na výkon
Korporátní zahlcení nepodstatnými informacemi, které se valí ze všech stran. Velmi těžké zapracování, téměř nemožné. Nutnost udržovat si povědomí o balastu, za který vás ale nezaplatí, protože nemá přidanou hodnotu pro firmu. Probíhající transformace s reorganizací, které vnáší zmatek a vyrábí práci, odvádí pozornost od podstatného.
No overtime
Tlak na výkon ve firmě není. Tlak na váš karierní růst ve firmě není. Většina úkolů nespěchá, spíše firma ocení, když se vám podaří proniknout do pracovní problematiky specifické pro firmu. To je běh na dlouhou trať, na kterou potřebujete čistou odpočinutou hlavu, a firma to ví.
There are 25 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?