Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
Zamestnávateľ chápe dôležitosť osobného života. Nie je problém sa na čomkoľvek dohodnúť, prihliadnuť na individuálnu situáciu. Chápe, že je lepšie si udržať stávajúceho zamestnanca ako stále naberať nových ľudí.
Kolegovia sa snažia jeden druhého podporiť, pomáhať si, žiadne osobné drámy. Pohodová atmosféra.
Dobrý team, nadprůměrně dobré vztahy s kolegy, otevřenost, sdílení vědomostí.
Dobré ohodnocení, výborný work/life ballance. nožnost reálného postupu kariéry, možnost změny agendy práce, místo nutnosti změny zaměstnavatele (odborná prác -> MGM pozice, vývojové pozice -> pozice technické kontroly).
relativní stabilita.
Nevýhody i výhody práce v multinárodnostním megakorporátu. Velká část práce i na technické pozici je boj s korporátním světem, místo boje s fyzikou a ekonomikou vašeho budoucího produktu.
Flexibilní kombinace pracovního života s osobním (pracovní jádro (10.00-14.00 hod), několik dnů v týdnu na Home office.
Příspěvek na stravování, karta Benefit plus.
Hodně dnů na dovolenou.
Ne každému sedí příliš moderní prostředí a cíle + open space, ale mám kolem sebe hodně mládeží - a tím se to pro mě kompenzuje.
Skloubení pracovního a osobního života. Čisté a užitečný business. Firma se chová férově ke všem a není nutné si zde vymáhat například navýšení příjmů, které probíhá automaticky.