Oceňuji - firemní kulturu, benefity, slušná mzda, kolektiv, pracovní podmínky
Zdokonalil jsem se v jazycích a projektovém managementu
Nic není
Opportunities for career advancement
Kolejová doprava je momentálně nejefektivnější způsob dopravy. Samozřejmě si to mnoho států a společností uvědomuje a práce(projektů) je v oblasti kolejových vozidel čím dál více. Společnost SMO s.r.o pořád roste a plánuje růst i v dalších letech. Přináší to, rozšiřovaní oddělení, nábor nových zaměstnanců a samozřejmě kariérní postup těch zkušenějších/nejlepších.
Work in a team of young people
Věkový průměr v SMO s.r.o je kolem 35 let. Samozřejmě v oblasti software je to ještě mnohem méně.
Doprava je smysluplná oblast lidské činnosti a byť každý z nás dělá jen malou část, výsledkem jsou spolehlivé, krásné a moderní vlaky a lokomotivy.
Nejvíce oceňuji přátelskou atmosféru na pracovišti a možnost pravidelné práce z domova. Firma pružně zareagovala na změnu v oblasti benefitů tím, že zvýšila příspěvky na stravenky.
Vysílání skupinářů na železniční veletrhy, např. Innotrans by mělo být součástí jejich odměny, popř. by to byla hezká odměna i k různým výročím zaměstnanců.
Opportunity to learn new things
dobrý systém zaškolení a vstřícnost ze strany kolegů
práce s aktuálním hardware i software
možnost rozvíjejících školení k jednotlivé pozici
přístup k přednáškám na různá témata pro všechny zaměstnance
Informal work atmosphere
Kolejová vozidla jsou složité produkty a nikdo z nás neví všechno.
Jen když sdílíme informace s kolegy, může každý z nás vymyslet originální řešení
v oblasti, které rozumíme. A toto sdílení v Siemens Mobility s.r.o funguje.
Worklife balance, možnost homeofficů které fungují, velmi dobrý kolektiv profesionálů, zájem všech stran vyřešit problémy, ikdyž jsou třeba náročné a nehledá se pouze oběť